2777
2789
عنوان

کلافه شدم از دست پسر ده سالم

138 بازدید | 12 پست

مامانا یی که پس. بچه دارین شمو تجربه مشابه دارین . من کلافه شدم از دست غر زدن های پسرم . من بهش اجازه نمیدم هر چی دلش خواست با پلی استیشن  یا گوشی بازی کنه همین باعث نارضایتی ش میشه . من واسش یه مامان نا مهربون شدم که حاضر هست باهام قهر کنه و حرف نزنه . البته مک کوتاه نمیام در مورد بازی های مجازیش . چکار کنک هر چی هم راجع به سلامتیش یا توقعاتی باهاش حرف میزنم فایده ای نداره . درس و مشقشم درست انجام میده بچه بی ادبی نیست ولی این مسئله ما رو به چالش میکشه و احساس میکنم اگه قدرتش رو داشت تو روم وایمیستاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطور قانون ها را پدرش بگذاره و پاش بایسته ولی در کنارش باید باهاش رفیق باشه و برند بیرون بازی کنند ...

بخدا همه این کار ها رو داریم ولی نمیدونم چشه. اصلا انگار نمیخواد بفهمه چی میگیم

اگه خودت هروقت دلت میخواد سراغ گوشی میری اونم حق داده

من زمان استراحتم گوشی برمیدارم.  با توجه به کار خونه. کار بیرون زمان زیادی نیست . تازه چرا اون حق داشته باشه مثل یه آدم بزرگ رفتار کنه اون تو سن رشده وقتی واسش بده .  بدنش تکمیل نشده 

من هم باهاش قرار گذاشتم . قانون و تایم داریم ولی گوشی به دستاش چسب داره میاد دستش به زور باید از دست ...

من زمان مشخص میکنم مثلا میگم ۱۰ دیقه میتونی برداری اینجوری سریع میگه مامان توروخدا یه ربع 

منم میگم چون پسر خوبی هستی و درساتم انجام دادی یه ربع بردار

اونم ذوق میکنه هم چیزی که من میگم میشه هم اون راضی میشه فکر میکنه پنج دیقه بیشتر بازی کردنو لطف کردم بهش😁 در صورتیکه عمدا کم زمان میدم تا با پنج دیقه بیشترِ اون، هم زمان بازیش دستمه هم جایی برا غر زدن نمیمونه 

🤍🌱
من زمان مشخص میکنم مثلا میگم ۱۰ دیقه میتونی برداری اینجوری سریع میگه مامان توروخدا یه ربع منم میگم چ ...

همین الان قول داده نیم ساعت بازی کنه بعد بدون چونه زدن گوشی رو بده ولی وقت موع. بازم غ. میزنه و به نظرش من کار بدی میکنم که گوشی ر. میگیرم . جدیدا هم این حس رو به من القا میکنه که با کنترل زمان بازیهاش مادر بدی هستم .

همین الان قول داده نیم ساعت بازی کنه بعد بدون چونه زدن گوشی رو بده ولی وقت موع. بازم غ. میزنه و به ن ...

نه یسری کارای بچه باید توسط والدین کنترل شه گوشیم یکی از همین کاراست 

بذار هر فکری میکنه بکنه شما قانون خودتو داشته باش کوتاه بیای تو موقعیتای مشابه سواستفاده میکنه ، وقتایی که نشستید و با آرامش صحبت میکنید اونموقع دلیل کارتو توضیح بده اینکه بخاطر خودش و سلامتیشه سختگیریت

🤍🌱
من زمان استراحتم گوشی برمیدارم. با توجه به کار خونه. کار بیرون زمان زیادی نیست . تازه چرا اون حق دا ...

چون از شما الگو میگیره

استدلال های شما هم حالیش نیست

اگر نمیخوای اون هروقت میخواد بره باید خودت هم کنترل داشته باشی برا خودت

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)