gentil مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 4148 عنوان کسی مثل من بوده 51 بازدید | 6 پست من هفته ۳۰بارداری هستم از هفته ۲۲سایز شکمم تغیر نکرده همون اندازس، جوری که اون موقعه هرکی میدید میگفت شکمت بزرگه چقدر الان میگن چرا تغییر نکرده خیلی نگرانم کسی مثل من بوده 1403/10/26 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilofar_abiix عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 528 من خواهرم ماه آخر بارداری بود دیگه باید خیلی لباس تنگی میپوشید که شکمش معلوم شه
gentil مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 4148 من خواهرم ماه آخر بارداری بود دیگه باید خیلی لباس تنگی میپوشید که شکمش معلوم شه حوب اون حتما از اول نداشته من تا ۲۲حتی بزرگم بود الان دو ماه ثابت مونده تغییر نکرده
nilofar_abiix عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 528 حوب اون حتما از اول نداشته من تا ۲۲حتی بزرگم بود الان دو ماه ثابت مونده تغییر نکرده شما سونوگرافی رفتین چکاپ رفتین؟وزن و ضربان قلب بچه نرماله؟ قک نکنم چیز جدی باشه عزیزم ولی اگه نگرانی میتونی بری برای معاینه که استرس نگیری
gentil مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 4148 شما سونوگرافی رفتین چکاپ رفتین؟وزن و ضربان قلب بچه نرماله؟ قک نکنم چیز جدی باشه عزیزم ولی اگه نگرانی ... سسونوگرافی وزن هنوز نرفتم تکون ضربان قلبش نرماله چون آبله مرغان گرفتم هر چیزی نگرانم میکنه
nilofar_abiix عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 528 سسونوگرافی وزن هنوز نرفتم تکون ضربان قلبش نرماله چون آبله مرغان گرفتم هر چیزی نگرانم میکنه نه آبله مرغان خیلی جدی نیس رعایت کنید خیلی زود خوب میشین اتفاقا خواهر منم آبله مرغان گرفت ولی مراقبت کرد،البته بدن هرآدمی باهم فرق میکنه استرس نگیرین اصلا استرس از هرچیزی بدتره خداروشکر ضربان قلبشم نرماله دکترتون برا کِی وقت داده؟
gentil مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 4148 نه آبله مرغان خیلی جدی نیس رعایت کنید خیلی زود خوب میشین اتفاقا خواهر منم آبله مرغان گرفت ولی مراقبت ... برای سشنبه