2777
2789
عنوان

دلیل طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 124 پست
سه بار وایممنونم ازتون بله یه وکیل دیگه هم همینو گفت من فقط یکبار زده شکایت هم کردم و محکوم به پرداخ ...

خوبه که شکایت کردی افرین ببین اگه وااااقعااااا دوست نداری باهاش زندگی کنی خودت تحریکش کن که کتکت بزنه و فحاشی کنه.از خونش رفتی؟کار اشتباهی کردی عزیزم این طلاق سخت میکنه بنظرم اگه با بخشش مهریه هم طلاق نمیده خودت برگرد و تظاهر کن که مثلا دلت خواسته برگشتی بعد اقدام کن به کاری که گفتم بعد از دوبار دیگه که زد و شکایت کردی رای گرفتی صداشو ضبط کن حتما اگه فحش داد یا کتک زد بعد از دوبار که با دفعه قبلی سه بار میشه اونوقت از خونه بیا بیرون که اگه درخواست تمکین بده رد میشه مهریتو نفقتو مطالبه کن و درخواست طلاق بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماما بود البته شوهرم بهش گفته بود از نزدیکی میترسه بخاطره بکارتشه اونم گفت خودم بر میدارم با اسپکولو ...

درد هم داشتین؟ بعدا رابطه براتون آسون بود؟ ماما هم به من گفته بود بکارتت ضخیمه و عقبتر از حد معموله و نیاز به جراحی داره

من هیچ رابطه ای نداشتم اصلا به هیچ وجه

خب عزیزم اول میتونی حق حبس اعمال کنی چون با تمکین خاص فقط از بین میره که میگی رابطه نداشتی بعدم ادعای ناتوانی جنسی زوج مطرح کنی که دیگه باید به دکتر مراجعه کنی اگه واقعا مشکل داشت و درمان نشد میشه طلاق گرفت

چون عاشق نبود مردا عاشق بشن تمام قوانین زندگیشون تغییر میکنه

حالا گذشته و مهم نیس دیگه برام ،از اول گند اخلاق بود با تراپیست هم صحبت کردم گفته چن تا اختلال روانی داره

عزیزم ایشون سردمزاجی شدید دارن و درمان هم نداره اگه هم درمان کنه موقتی هست اگه این مسیله برات مهم هس پس جدا شو البته اگه بقیه موارد اوکی هس

ولی نه اگه نمیتونی کنار بیای تموم کن

ن از تو بدش میاد نه پای کسی در میونه 

من این مورد رو از نزدیک دیدم دست خودشون نیست