2777
2789
عنوان

دلیل طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 124 پست

عذر میخوام ولی توی تاپیکات گفتی ازدواج قبلی هم نتونستی عمل جنسی انجام بدی و واژینیموس داری. در جریان باش که به هر حال باید پزشکی قانونی هر دو نفرتون رو بررسی کنه . اینطور که معلومه حتی اگه همسرتون هم مشکل داشته باشه شما هم دارید . 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام ببخشید من نامه ی پزشکی قانونی دارم برای نقص عضو انگشتم حق طلاق میدن برای طلاق گرفتنم؟

همسرتون زده؟باید شکایت کنید ازش و ثابت کنید که ایشون زده مثلا از طریق وویس شهود و… بعد رای بگیرید اگر بدرفتاری‌ای دیگه داره مث فحاشی مستمر اینا رو صداشو ضبط کنید یا اگه واقعا میخواید طلاق بگیرید تحریکش کنید مثلا فحاشی کنه یا کتک بزنه همه اینا رو وویسشو بگیرید اگه سه بار به بالا اقدام به کتک و فحاشی بکنه میتونید

عذر میخوام ولی توی تاپیکات گفتی ازدواج قبلی هم نتونستی عمل جنسی انجام بدی و واژینیموس داری. در جریان ...

من ازدواج اولمه و دارم طلاق میگیرم و پیش دکتر نرفتم اصلا بدونم هست یا نه

همسرتون زده؟باید شکایت کنید ازش و ثابت کنید که ایشون زده مثلا از طریق وویس شهود و… بعد رای بگیرید اگ ...

سه بار وای

ممنونم ازتون 

بله یه وکیل دیگه هم همینو گفت من فقط یکبار زده شکایت هم کردم و محکوم به پرداخت دیه شد

الان دوساله بلاتکلیفم نه میاد دنبالم و نه طلاق میده

من ازدواج اولمه و دارم طلاق میگیرم و پیش دکتر نرفتم اصلا بدونم هست یا نه

عزیزم ولی اگه واقعا آسیب به بکارت وارد شده و رابطه مقعدی حتی اگر داشتی الان عدم تمکین طلاقتو سخت میکنه ممکنه درخواست طلاق بدی اونم درخواست تمکین بده اگه هیچ آسیبی بهت وارد نشده ی اظهارنامه بهش بفرست که میخوای از حق حبست استفاده کنی 

ولی همسر استارتر مشخصه بهش علاقه نداشت حتی بهش زنگ و پیامم نمیداد

از قبل من دوست دختر هم نداشت ، کلا ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو‌بلد نیس تو رابطه کاربلد نبود