2777
2789
عنوان

سی سالگی و عقب موندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 78 پست
میدونی فرشته من به این نتیجه رسیدم وقتی برا یه موضوعی به هردری میزنم و انجام نمیشه یا اون کار مناسب ...

چقدر خواهرانه و دلسوزانه گفتی چشم عزیزدلم تلاشمو میکنن حتما خیلی ممنووووونم♥️♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خواهرانه و دلسوزانه گفتی چشم عزیزدلم تلاشمو میکنن حتما خیلی ممنووووونم♥️♥️♥️♥️

عزیزدلی😘

امیدوارم همیشه موفق باشی و زندگی شادی بسازی😍❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بی زحمت برا حاجت دل منم دعا کنین ممنون دوست مهربونم انشالااا عاقبت بخیر باشین

چله‌ زیارت عاشورا بردار‌ مشکلت‌ حاجت‌ روا  میشه 

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

عزمزمه زیاد خوندم و میخونم

دعا کن واسم افسردگی ام‌ حل شه 

مهر یه مرد از دلم بره بیرون 

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

انشالا حال دلتون ب حق امام زمان خوب بشه دوست عزیزم واینکه اون آقایی ک لایقته سرراهت قرار بگیره و خوش ...

الهی یه پسر فهمیده سرراهم‌ قرار بگیره خستم از تنهایی

انشالااااااااا ازته دلم ازخدا جفتتو میخام وخوشبخت شدنتو مهربونم

االهی بحق قرآن و زیارت عاشورا مشکل شم ام حل شه و بیای بهم اطلاع بدی