2777
2789
عنوان

سی سالگی و عقب موندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 78 پست
عزیزم ایه الکرسی خوندم برا سبز شدن دامنتون ب حق قران انشالا طعم خوب مادرشدنو بچشین

فدای دل مهربونتون

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

اسی عزیزمن دو سال ازت بزرگترماصلا اینکه بچه میخوام و نمیاد تو دلم باعث شده تمام موفقیتای دیگم به چشم ...

الهی دورت بگردم انشالله دامنمون به لطف خدای بخشنده سبز بشه واقعا اطرافیان هم تاثیر میذارن تو حال و روحیه مون کاش درکمون کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم بیخیال میشم خانواده شوهرو حتی خانواده خودمم فشار میارن انگار خودشون میخان بزرگش کنن

منم ۸ ساله ازدواج کردم شوهرمم عاشق بچه ست، چندسال اولم همه ش خانواده ها میگفتن بچه بیارید بچه بیارید نوه میخوایم، ما هم میگفتیم باشه، خودشون خسته شدن دیدن نمیاریم😁، به بقیه چه اصلا

الانم هرکسی بگه میگم خرجشو میدید نگهش میدارید تا بیاریم ساکت میشن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
الهی دورت بگردم انشالله دامنمون به لطف خدای بخشنده سبز بشه واقعا اطرافیان هم تاثیر میذارن تو حال و ر ...

فدات گلم.

کاش همه معرفت و ادب شما را داشتند🌷🌹

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

همه این راه ها رو رفتم پارتی و معرف میخان فقط

میدونی فرشته من به این نتیجه رسیدم وقتی برا یه موضوعی به هردری میزنم و انجام نمیشه یا اون کار مناسب من نیست یا هنوز وقتش نشده، هرچیزی به وقتش اتفاق میوفته که خودتم باورت نمیشه

الان همین یادگیریت رو ادامه بده و براش تلاش کن، امیدوارم که خیلی موفق بشی و اسم در کنی سرت شلوغ بشه، نینی هم به وقتش توی زندگیت میاد

نه نگران چیزی باش نه غصه بخور و روی چیزی اصرار کن

تمرکزت روی زندگی خودت و کارت و همسرت باشه فقط،

بقیه هم هرچی میگن بگن، از فکر و ذهن و شرایط ادم که خبر ندارن، روی عرف و رسم و خرافات یه سری حرف میزنن که به درد خودشونم حتی نمیخوره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
همه این راه ها رو رفتم پارتی و معرف میخان فقط

ببین اگه مهارتت بالا باشه یا سابقه داشته باشی جذبت میکنن خودم فقط مدرکم رو گرفتم سابقه خاصیم ندارم فقط صندوقداری دوسال استخدامیهای مختلف شرکت کردم هی رفتم و اومدم ولی نشد که نشد هرچند از رشتم هم متنفرم میتونی ی مدت رایگان به عنوان کارآموز یجایی کار کنی بعدش شانست بیشتره

عزیزم من ۳۷ سالمه سخت بیمارم سالهاس که جوونی ام رو تو مطب های پزشکان گذروندم ازدواج هم جور نشده نه ک ...

ای خدا🥲 برات دعا میکنم عزیزم همه چی درست میشه مطمئن باش♥️✨ 

ببین اگه مهارتت بالا باشه یا سابقه داشته باشی جذبت میکنن خودم فقط مدرکم رو گرفتم سابقه خاصیم ندارم ف ...

سابقه کار که نه ندارم متاسفانه تا حالا جایی کار نکردم اما دوست خودم بدون هیچ مدرکی راحت استخدام شد چون معرف داشت و.. برای کارآموزی چه باید کرد من بلد نیستم

راستی دوس داشتی بیا توی گروه تلگراممون دور هم باشیم🥰

فضای مثبت و خوبی داریم😎

لینک گروه تاپیک اخرم هست