2777
2789
عنوان

سی سالگی و عقب موندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه همسرم خیلی بچه دوس داره اونو چکار کنم

خب بچه درست کردن که کاری نداره😁 شما رابطتون داشته باشید همزمانم روی هدف خودت کار کن

بجوری میگی چیکارش کنم انگار صبح تا شب فقط درگیری بچه درست کنی😁

بعدم حالا برابچه وقت داری از زندگیت لذت ببر، بچه هم به وقتش میاد

تو خودت بچه هم بیاد همه ش میگی کاش دیرتر اورده بودم یکم به خودم میرسیدم و برا خودم وقت میزاشتم

پس جدی جدی الان به خودت اهمیت بده 

خود تربیت بچه مهمتر از بچه اوردنه، ادم هرچقدرم مطالعه کنه بازم کمه، مسئولیت بزرگیه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اسی عزیز

من دو سال ازت بزرگترم

اصلا اینکه بچه میخوام و نمیاد تو دلم باعث شده تمام موفقیتای دیگم به چشمم نیاد 

بقیه هم که هی میکوبن تو سرمم نداشتن اولادم رو 

الهی دامنمون سبز بشه وای من که له ام دیگه 

خاک تو سر اونایی که به اونایی که بچه ندارن زر میزنن 

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

فعلا دارم دوره اسکین کری میرم تا ببینم باهاش به درآمد میرسم

وای خیلی خوبه که، درامد خوبی هم داره، حتما جدی باش و ادامه بده تا به یه جایی برسی

واقعا استقلال داشتن خیلی خوبه، طعمشو بچشی دیگه ول نمیکنی

افرین بهت 😍❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب بچه درست کردن که کاری نداره😁 شما رابطتون داشته باشید همزمانم روی هدف خودت کار کنبجوری میگی چیکار ...

خودم بیخیال میشم خانواده شوهرو حتی خانواده خودمم فشار میارن انگار خودشون میخان بزرگش کنن

عزیزم من ۳۷ سالمه سخت بیمارم سالهاس که جوونی ام رو تو مطب های پزشکان گذروندم ازدواج هم جور نشده نه ک ...

عریزم چله زیارت عاشورا  بخون  من  مشهدم  حرم برم واست دعا  میکنم‌

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌