ابومحمد_جولانی مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 929 عنوان راسته که میگن بعد عمل بینی اگر اب بینی | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 24 پست اگر اب بینی بیاد ادم متوجه نمیشه تا اویزون نشه؟؟؟ بعد میگن کلا نوک بینی کامل بی حسه ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI 1403/10/26 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 929 کاش منم پول داشتم عمل میکردم به جهنم ک اب دماغم میاد 😂 خیلی ضایس تو جمع اب دماغ ادم بیاد نفهمه ادم ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 929 ن چرته محضه من دوساله عمل کردماصلا تجربش نکردم عمل کن پیش دکتر خوب هیچی نمیشه نترس کجا عمل کردی ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
mahoora20 عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1342 پس بستگی ب دکتر داره؟ یا چی دکتر که مهمه صد درصد اما اینکه اب بیاد حس نکنی و فلان نیست. پوستت قرار نیس تا ابد بی حس بمونه که.
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 929 دکتر که مهمه صد درصد اما اینکه اب بیاد حس نکنی و فلان نیست. پوستت قرار نیس تا ابد بی حس بمونه که. یکی گفت اینشکلیه و عمل کرده ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 929 دکتر که مهمه صد درصد اما اینکه اب بیاد حس نکنی و فلان نیست. پوستت قرار نیس تا ابد بی حس بمونه که. و میگن خیلی سخته عملش تا هفته ها بی حسی و خفگی ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 929 وای خدا این مزخرفات چیه🤣🤣🤣🤣کی اینو گفته😂😂😂 شنیدم از یکی ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI
parisa_1380 عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 13268 چرا تا من تصمیم میگیرم عمل کنم اینا رو میبینم ؟:/ نه بابا این حرفا الکیه شاید بعضی دکترا خیلی داغون باشن که دماغ طرف اینجوری شه من حتی ۱ روز بعد عمل اینکه داخل دماغم خونی و خیس میشد رو حس میکردم