2777
2789

قشم همه جاش خوبه

حتی بنظرم سیتی سنتر ها هم خوبه 

ولی اگر بتونی از بازارهای‌محلی خرید کنی بهتره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

جا برای اسکان از سایت جاباما رزرو کنید 

من تاحالا از سایتش نگرفتم ولی کلا چیز میزای خوبی داره بهتر از اینه بری اونجا دنبال جا و . . . این مکان رو با قیمت و عکس و نظرات کاربرا گذاشته

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشم همه جاش خوبهحتی بنظرم سیتی سنتر ها هم خوبه ولی اگر بتونی از بازارهای‌محلی خرید کنی بهتره

شما رفتی قشم؟میگن درگهان هم خوبه قیمتاش؟راستش بچه کوچیک دارم می‌خوام براش کلی خرید لباس کنم

درگهان برای خرید بهتره و قیمتاش مناسبترم هست . برای جا هم میتونید از توی جاباما یا جاجیگا رزرو کنید

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
شما کی رفتی قشم؟بنظرت واسه یه زن و شوهر با بچه دوساله چقدر هزینه بردار هست؟چند روز بمونیم خوبه؟

من خیلی وقت پیش رفتم شاید پنج سال پیش یا بیشتر، ولی همین هفته ای مشهد رفتیم سه نفر حدود هفت تومن خرج کردیم چیز میز زیادی نخریدیم بیشتر غذا و رفت و آمد و جا شد

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
شما رفتی قشم؟میگن درگهان هم خوبه قیمتاش؟راستش بچه کوچیک دارم می‌خوام براش کلی خرید لباس کنم

اره بتونی بری درگهان عالیه حتی قشم گرون تر از درگهانه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

قشم تا درگهان باهم خیلی فاصله دارن؟شما کی رفتی ؟

عید . فاصلشون حدود نیم ساعته

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤