2777
2789
عنوان

قبول دارين

123 بازدید | 19 پست

قبول دارين بعضي خونه ها بدبياري مياره از وقتي ك تو اين خونه نشستم بدبياري پشت بدبياري

ي روز خوش نديدم

همه ميگن از خونته شما هم اعتقاد دارين ب اين چيز؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چي ديدي عزيزم

ما يه مدت تو يه خونه نشسته بوديم سفرمون هميشه رنگين بود همش خريد بوديم يخچال هميشه پر بود 

از اون خونه بلندشديم رفتيم يه خونه ديگه عوضش تو اون خونه قسط و چك و بديختى نبود سرمون نيومده باشه دقيقا هم درامد همونقدر بود

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
اره حالا اي كاش فقطم مالي بود يعني هيچ خير و راحتي تو اين خونه نديدم

خونه رو عوض كنين... شايدم بشه با دعا خوندن و اينا درستش كرد بايد از كسى كه اگاهى داره بپرسى من نميدونم

منم اعتقاد دارم....خونه قبلیم...خیلی بد بود خیییییلی...هیچ روزی شاد نبودیم...شوهرم چندتا تصادف سنگین کرد...مغازمون جمع شد...بهترین خالم فوت شد...در عرض ی سال جابجا شدم از بس بد بود برام

خونه رو عوض كنين... شايدم بشه با دعا خوندن و اينا درستش كرد بايد از كسى كه اگاهى داره بپرسى من نميدو ...

همسرم قبول نميكنه ميگه بزار ي سال ديگه تمديد كنيم اما من اصلاً راضي نيستم اصلاً

چيكار كنم چجوري راضيش كنم خيلي لجباز و ي دندست وقتيم باش حرف ميزنم ميگم بزار ي خونه ديگه رو ببينيم قهر ميكنه

همسرم قبول نميكنه ميگه بزار ي سال ديگه تمديد كنيم اما من اصلاً راضي نيستم اصلاً چيكار كنم چجوري راض ...

نميدونم من تا حالا با ادم يه دنده و لجباز روبرو نبودم. اگه به اين چيزا اعتقاد داره خب بهش بگو

منم اعتقاد دارم....خونه قبلیم...خیلی بد بود خیییییلی...هیچ روزی شاد نبودیم...شوهرم چندتا تصادف سنگین ...

من داداشم فوت كرد دومادمون فوت كرد خواهرم مريض شد من شوهرم از وقتي ك پامونو گذاشتيم تو اين خونه نشده يروز دعوا نكنيم بحث نكنيم حالم هميشه بده دلم ميگيره تو اون خونه خواب ندارم

نميدونم من تا حالا با ادم يه دنده و لجباز روبرو نبودم. اگه به اين چيزا اعتقاد داره خب بهش بگو

اعتقاد نداره ميگه خرافاته

اما من همش تو خونه سر و صدا ميشنوم اونم ميشنوه اما براش مهم نيست

من داداشم فوت كرد دومادمون فوت كرد خواهرم مريض شد من شوهرم از وقتي ك پامونو گذاشتيم تو اين خونه نشده ...

الهی عزیزم...خدا بیامرزتشون...خوب اگه امکانش هست جابجا بشید ...خیلی بده اینجوری ...منکه افسردگی گرفته بودم اونجا 

اعتقاد نداره ميگه خرافاته اما من همش تو خونه سر و صدا ميشنوم اونم ميشنوه اما براش مهم نيست

اى بابا

حيوون تو خونه ندارين؟ بعضى حيوونا هم بدبيارى دارن

مث خرگوش.. دايى من يه مدت داشتن همش يه بلايى سرشون ميومد بعد كه فروختنش همه چى خوب شد

الهی عزیزم...خدا بیامرزتشون...خوب اگه امکانش هست جابجا بشید ...خیلی بده اینجوری ...منکه افسردگی گرفت ...

خدا رفتگان شمارو هم بيامرزه بخدا اينقد حالم بده ي افسردگي خيلي شديدي گرفتم

قراردادمون تموم شده اما شوهرم ميگه تمديد كنيم نميدونم چجوري قانعش كنم