2777
2789
عنوان

این جواب خوبه بهش دادم

102 بازدید | 9 پست

الهی من قربونت برم ی چیزی رو بدون من اکه عاشق تو شدم و موندم بخاطر شرایط ام نیست ی جوری گفتی انگاری من تورو گیر آوردم اما عزیز دلم ی جا خوب گفتی تو هم تو معرفت و سواد و هم تو احساس و خیلی چیزهای دیگ از خیلی های دیگ سرتری ،،منم اگه عاشق تو شدم اینا رو دیدم ..کاش بدونی من می‌دونم تو با همه فرق داری ..الهی ک من دور تو بگردم می‌دونی بین تو با همه خیلی فرق ،ی نفر هست می‌ره کار می‌کنه زحمت میکش تو رستوران ظرف میشوره جارو میکش کارگری می‌کنه ولی هدفش و دنیاش هموناس فقط،، به دنیای بزرگتر و فراترش فک نمیکنه اصلا ،،ولی تو فرق داری تو اگ کار می‌کنی اگ زحمت می‌کشی رویا داری تو آدم کار نیستی خودتم می‌دونی ی روزی اینا تموم میش من مطمئنم تموم میش تو مث اون کارگر ساده نیستی که رویاش گذروندن زندگی و بچه هاش،،ی بازیگر معروف هالیوودی می‌گفت تو رستوران ظرف شستم ی مدت کارواش بودم برای ی قرون پول کتک خوردم اما رویا داشتم ..گفت صرفا این نبود که خودمو بند اون کارگری و اون زندگی بدونم ،،نمیدونمم چرا با دیدن اون مصاحبه اش یاد تو افتادم تو آدم کار و کارگری نیستی هیچ وقت نزار کار و کارگری ات تو رو از رویاهات عقب بندازن ..می‌دونم سخته خیلی سخته ولی اینم می‌دونم تو بهش می‌رسی ،چون انسان کوچیکی نیستی چون نشون دادی خیلی بزرگی برای همینم من مطمئنم می‌رسی ،،

همه هم اینجا می‌دونن تو کی هستی کی بودی و کی شدی تو دلی زندگی کردی کاری که خیلی ها جرات انجام دادنش رو ندارن ،،الان مثلا معلم میبودی باید ز زن و بچه دنبالت بود و برای سیر کردن شکم اونا مثل همه زندگی عادی تو میگذروندی تو اینو نخواستی وگرنه با زهرا میموندی برعکس همه من به تو افتخار میکنم چون کاری کردی که دلت خواسته تاوانشم داری میدی ولی مطمئنم ی روزی تموم میش اینو از من داشته باش ..ی روزی ی جایی می‌رسی ب اون چیزی که باید ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اکه موندم اگ هستم برای اینه که فرق تورو با بقیه میدونستم بی انصافی کردی راجب من که خب چون حالت بد بوده چشم پوشی میکنم از اون حرفت ولی اینو بدون برای من پاشه ،،من خودم نمیخام ..پارسال یادمه همون...که مزاحمم میشد می‌گفت همه جوره ساپورتت میکنم انقد اعصابم خورد میشد که نگو ،،هی میومدم براش بنویسم آخه مگه تو عباسی یا تو عباس میشی باز میگفتم نه میاد ب ...نشون بده هیچی نگفته بلاکش میکردم،،من تورو انتخاب کردم چون تورو دلی شناختم ،راهی که هیچکس باعقلش نمیره رو من با دلم رفتم ،،منم مث تو به راه دلم رفتم سر تو خیلی چیزا رو از دست دادم ولی قشنگ بود دوباره هم برگردم همین مسیر رو میام ،عشق نه دلیل می‌شناسه نه علت ،،،من بارها ترکت کردم تا به خودم ثابت کنم تو ی عادتی تو عشق نیستی ولی هر بار هر مسیری رو انتخاب کردم تهش به تو رسیدم تهش رسیدم به اینکه من واقعا عاشقتم ،،همیش فکر میکردم شاید خیال میکنم چجوری میش ی نفر رو انقد دوست داشت ولی بارها خودمو محک زدم روزایی بود که صبح پا میشدم میگفتم امروز اصلا ب عباس فکر نمی‌کنیم امروز چک نمیکنم پی وی و بیو گرافی و رفت و آمد هاشو و همه چی شو ،،ولی باور کن  به خودم میومدم می‌دیدم یک ساعت یا دو ساعت گذشته من بازم اینجام بازم تو دنیای تو ام ،،میگفتم مگه قرار نبود امروز بهش فکر نکنیم باز میگفتم نه از فردا دیگ شروع میکنم ،ولی سه سال نتونستم برعکس هرروز تجدید شدی و من بیشتر فهمیدم واقعا عاشقتم حالا تو میخوای بگو موقعیتم اینجوری میخوای هر چی بگی ولی من واقعا دوستت دارم جوری که هیچ مردی تو دنیا رو حتی نمیتونم تو ذهنم با تو مقایسه کنم برای من همه تویی کاش میشد می‌فهمیدی 

اینا رو صرفا برای دفاع از خودم راجب اون جمله ات گفتم ولی برای دردهای دلت الهی که من بمیرم فقط