الهی من قربونت برم ی چیزی رو بدون من اکه عاشق تو شدم و موندم بخاطر شرایط ام نیست ی جوری گفتی انگاری من تورو گیر آوردم اما عزیز دلم ی جا خوب گفتی تو هم تو معرفت و سواد و هم تو احساس و خیلی چیزهای دیگ از خیلی های دیگ سرتری ،،منم اگه عاشق تو شدم اینا رو دیدم ..کاش بدونی من میدونم تو با همه فرق داری ..الهی ک من دور تو بگردم میدونی بین تو با همه خیلی فرق ،ی نفر هست میره کار میکنه زحمت میکش تو رستوران ظرف میشوره جارو میکش کارگری میکنه ولی هدفش و دنیاش هموناس فقط،، به دنیای بزرگتر و فراترش فک نمیکنه اصلا ،،ولی تو فرق داری تو اگ کار میکنی اگ زحمت میکشی رویا داری تو آدم کار نیستی خودتم میدونی ی روزی اینا تموم میش من مطمئنم تموم میش تو مث اون کارگر ساده نیستی که رویاش گذروندن زندگی و بچه هاش،،ی بازیگر معروف هالیوودی میگفت تو رستوران ظرف شستم ی مدت کارواش بودم برای ی قرون پول کتک خوردم اما رویا داشتم ..گفت صرفا این نبود که خودمو بند اون کارگری و اون زندگی بدونم ،،نمیدونمم چرا با دیدن اون مصاحبه اش یاد تو افتادم تو آدم کار و کارگری نیستی هیچ وقت نزار کار و کارگری ات تو رو از رویاهات عقب بندازن ..میدونم سخته خیلی سخته ولی اینم میدونم تو بهش میرسی ،چون انسان کوچیکی نیستی چون نشون دادی خیلی بزرگی برای همینم من مطمئنم میرسی ،،
همه هم اینجا میدونن تو کی هستی کی بودی و کی شدی تو دلی زندگی کردی کاری که خیلی ها جرات انجام دادنش رو ندارن ،،الان مثلا معلم میبودی باید ز زن و بچه دنبالت بود و برای سیر کردن شکم اونا مثل همه زندگی عادی تو میگذروندی تو اینو نخواستی وگرنه با زهرا میموندی برعکس همه من به تو افتخار میکنم چون کاری کردی که دلت خواسته تاوانشم داری میدی ولی مطمئنم ی روزی تموم میش اینو از من داشته باش ..ی روزی ی جایی میرسی ب اون چیزی که باید ..