2777
2789

من دیشب خونه مادربزرگم دعوت بودیم نمیرفتم ناراحت میشدن ولی خب امتحانم داشتم بخاطر همین رفتم تو اتاق خونشون که بخونم 

توی این چند ساعت ک من داشتم میخوندم با اینکه دوتا اتاق هست همه اومدن اتاقی که من بودم با صدای بلند حرف میزدن منم گفتم به دختر خالم که 12 سال ازم بزرگتره که اجی ولموتو بیار پایین بعدش ناراحت شد گفت تو حرمت کسی که ازت بزرگه رو حفظ نکردی من به شوخی گفتم 

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوع جمله بندیت یکم خوب نبوده مخصوصا ازت خیلی بزرگتر بوده ولی خوب کار اونا بدتر بوده که میدونستن تو ...

اره بهم گفت من اگ زودتر بچه میاوردم بچم میخواست همسن شما باشه

البته اخر شب پیام دادم گفتم ببخشید 

۱۲ سال بزرگتره گفتی ولومت بیار پایین اگر تو جمعم گفته باشی ک دیگه بدتر فکر کنم حق داشته بدش بیاد کاش یکم مودبانه تر میگفتی البته بستگی ب میزان صمیمتتونم داره 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
۱۲ سال بزرگتره گفتی ولومت بیار پایین اگر تو جمعم گفته باشی ک دیگه بدتر فکر کنم حق داشته بدش بیاد کاش ...

اره تو جمع گفتم 

خب حرف بدی زدی دیگ تو میتونسی نری خونشون زنگ بزنی عذرخواهی کنی بگی درس داشتی

اخه گفتن باید بیای اول با مامانم اینا نرفتم بعد داییم و فرستادن دنبالم

اینجور مواقع بهتره نری

همه اومدن مهمونی که گپ و گفت داشته باشن

زنگ بزن عذرخواهی کن بگو درس دارم

اگر هم مجبوری بهتر بود مودبانه میگفت ببخشید فلانی جان من امتحان دارم میشه یه کم آرومتر صحبت کنید من نمیتونم تمرکز کنم

اینجور مواقع بهتره نریهمه اومدن مهمونی که گپ و گفت داشته باشنزنگ بزن عذرخواهی کن بگو درس دارماگر هم ...

پس حق داره ناراحت بشه 

چیکار کنم  ؟

اره تو جمع گفتم

خب دیگه قشنگ طرف رو کم اوردی زشت بوده حق داست ناراحت شه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پس حق داره ناراحت بشه چیکار کنم ؟

هیچی عذرخواهی کردی فراموش کن دیگه

حرف شما هم اونقدرا بد نبوده ایشون بزرگشم کرده یه خرده، زیادی بگی ببخشید بدهکار میشی

دیگه شما میخواستی نری خودشون مجبورت کردن

هیچی عذرخواهی کردی فراموش کن دیگهحرف شما هم اونقدرا بد نبوده ایشون بزرگشم کرده یه خرده، زیادی بگی بب ...

اخه خواهر بزرگترمه یجورایی بزرگم کرده دوست ندارم الان باعث بشه باهام سرد بشه