2777
2789
عنوان

معلم های ریلکس و آسون گیر بیان

75 بازدید | 3 پست

من یه معلم منظبط هستم و خیلی سر درس و اینها برای بچه ها مایه میزارم و زحمت میکشم و با توجه به درسی که دارم سعی میکنم کلاس ساکت باشه و تدریس انجام گیره (تعداد دانش آموزان 45 نفر هست) 

این برای دانش آموزانی که تا پیش از این ابتدایی بودن سخته و به من به چشم معلم سخت گیر و ترسناک نگاه میکنن 

حالا چطور ریلکس تر بشم تا بچه ها هم راضی تر باشن؟ 

سلام. منم مثل شما تو رعایت نظم کلاس و تدریس سختگیرم اتفاقا اولش بچه های کلاس هفتم یه جورایی ازم میترسن😄ولی در عرض یک ماه اخلاقم دستشون میاد.خیلی باهاشون رفاقت میکنم و توی کلاس شوخی هم دارم،ابدا واسه نمره حتی نگاه تند بهشون نمیندازم فقط میگم می‌خوام جبران کنیا.همیشه آرامش دارم نمی‌ذارم چیزی عصبیم کنه

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

سلام. منم مثل شما تو رعایت نظم کلاس و تدریس سختگیرم اتفاقا اولش بچه های کلاس هفتم یه جورایی ازم میتر ...

کاش منم مثل شما بشم برای من کلا ارتباط گرفتن باهاشون سخته 

الان بچه های شما برا ترم تو علوم چه کار کردن؟ خوب بود نمره هاشون؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم مثل شما بشم برای من کلا ارتباط گرفتن باهاشون سخته الان بچه های شما برا ترم تو علوم چه کار کر ...

من دبیر علوم نیستم عزیزم ولی تا جایی که از همکارام شنیدم عملکردشون خوب بوده خداروشکر.واسه درس خودمم عالی.میدونی من طول ترم زیاد ازشون پرسش میکنم و امتحانات رو هم تا حدودی سخت میگیرم.خوب که آب بندی شدن امتحان دی رو ساده میگیرم

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...