2777
2789
عنوان

زندگی در کیش

1028 بازدید | 15 پست

دوستان من و همسرم میخوایم برای چهارپنج سال بریم کیش برای زندگی و کار،چون درامدا اونجا خیلی بالاس

بچه ام نداریم!

در حال حاضر همسرم کارمنده و قراره از نظر جایگاه ترفیع بگیره تو اداره،بنظرتون انجام دادن این ریسک میرزه یا نه؟؟

یسری سوال در مورد اونجام دارم که اگر کیشوند داریم راهنماییم کنه لطفا

خودم که نیستم ولی ی دوستام با دوتا خواهراش رفتن ی خونه کوچولو ۳۰متری گرفتن ماهی ۲۰اجاره میدن ...میگه اونجا هزینه ها خیلی بالاس ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خودم که نیستم ولی ی دوستام با دوتا خواهراش رفتن ی خونه کوچولو ۳۰متری گرفتن ماهی ۲۰اجاره میدن ...میگه ...

اخه برای خریدای سوپر مارکتی فروشگاه قیمت مناسب پیدا میشه

خونه ام با قیمت معقول تو دیوار دیدم

دیگه از چه نظر اوکی نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه برای خریدای سوپر مارکتی فروشگاه قیمت مناسب پیدا میشهخونه ام با قیمت معقول تو دیوار دیدمدیگه از چ ...

والا من عادت ندارم زیاد سوال بپرسم گفت خیلی خیلی گرونه و هواش هم تابستان خیلی بده ولی در کل راضی بودن ...شما هم ک داری با همسرت میری بی شک براتون بهترمیشه ...به عنوان یه تجربه هم خوبه ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

کیش نیستم بندرعباس هستم میدونم اگه زرنگ باشی خیلی راحت میتونی جمع کنی هرچند هزینه های کرایه خونه وآب وبرق گرونه ولی دیدم آدم بیسواد از روستا رفته اونجا الان چندتا خونه یا زمین خریده دیگه بایدحواست باشه ریخت وپاش الکی مثل رستوران و خرید ازپاساژهای گرون انجام ندی یه مدت به خودتون سخت بگیرین

ببین هواش خیلی گرمه ولی اگر خونتون چیلر داشته باشه و ماشینتون هم کولر خوب داشته باشه مشکلی ایجاد نمیکنه و خیلی زود ب هواش عادت میکنی ولی کیش سیستم درمانی و بیمارستانی  و اموزشی خوبی نداره، رفاهیات تهران رو نداره، فصلهای توریستی خیلی شلوغ میشه، مخارج زندگی اونجا بالاست، اجاره خونه هاش دقیقا شبیه  مناطق گرون تهرانه

ولی خب ارامش داره و اگر پول داشته باشی میتونی راحت زندگی کنی

ببین هواش خیلی گرمه ولی اگر خونتون چیلر داشته باشه و ماشینتون هم کولر خوب داشته باشه مشکلی ایجاد نمی ...

سیستم آموزشی کیش عالیه 

کل دوران مدرسه تا دیپلم اونجا بودم 

البته خصوصی 

هوای گرمی داره همچی گرونه 

ولی ادمای باکلاس توشن 

زمین اونجا وحشتناک گرونه

سیستم آموزشی کیش عالیه کل دوران مدرسه تا دیپلم اونجا بودم البته خصوصی هوای گرمی داره همچی گرونه ولی ...

واقعا جای دنج و خوبیه مخصوصا فصلهایی ک مسافر کمتر میره اونجا

مدارسش اصلا خوب نیست! کلا مدارس دولتی تو کل ایران افتضاحه، یه جاهایی افتضاح تره!! 

بله. کیش غیرانتفاعی خوب هم داره که ارزش هزینه کردن داره

کلا لایف استایل کیش از بقیه شهرهای ایران بهتره، ساکنینش هم مهربون ترن! اون توحشی ک توی تهران و شهرهای دیگه از مردم میبینیم اونجا وجود نداره یا خیلی خیلی کمه.

سیستم آموزشی کیش عالیه کل دوران مدرسه تا دیپلم اونجا بودم البته خصوصی هوای گرمی داره همچی گرونه ولی ...

من کیش بودم، دبی هم زندگی کردم هر دوتاش در تابستان گرمند اما گرمای دبی رو شما اصلا حس نمیکنید چون هرمکان و هرساختمانی،   هر مال و مرکز خریدی ک میرید چیلر خنک کننده قوی داخل فضاهای سربسته وجود داره و انقدر سرده ک هر از گاهی دلت میخواد بیای بیرون و گرم بشی! ماشینها همه کولرهای قوی دارن! حتی ماشینهای اکونومی و ارزون! خونه ها تماما مجهز به چیلر هستند ، امارات اقلیم خودش رو کاملا تغییر داده کلا چهار ماه گرم داره ک نهایتا در اوج تیر و مرداد به ۴۳ درجه میرسه درصورتی ک سالهای خیلی قبل تا ۶۰ درجه هم میرسید! هفت ماه سال هم دمای معتدل داره، یه وقتایی هم سرد که همه با سوییشرت و ژاکت میرن بیرون!

اما کیش با اینکه میتونه شبیه اونجا بشه این وضعیت رو نداره، شما گرما رو همه جا حس میکنید و مسئولان برای متعادل کردن هواش هیچ تلاشی نکردن! واقعا حیف از کیش زیبا ک بهش توجهی نمیشه!