2821
2789
عنوان

خیلی میترسم

237 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من امروز با شوهرم نزدیکی داشتم،حامله ام هستم هنوز اولاشه نرفتم دکتر ببینم چند هفته ام،بعد الان کمرم خیلی درد می کنه خیلی می‌ترسم اتفاقی نیفتاده باشه به نظرتون کمردردم طبیعیه یا نه😥

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ لکه بینی نداری مشکلی نیس انشاالله

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

عزیزم هفته های اول نزدیکی نداشته باش. ان شاالله چیزی نیست و کمر درد همیشه همراه باردارا بوده

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خوب فردا برو دکتر تو ک بالاخره باید بری

آره قراره برم ولی دارم از استرس میمیرم

عزیزم هفته های اول نزدیکی نداشته باش. ان شاالله چیزی نیست و کمر درد همیشه همراه باردارا بوده

خودم خیلی میترسیدم ولی دیگه شوهرم می خواست اونم خیلی حواسش جمع بود

اگ لکه بینی نداری مشکلی نیس انشاالله

نه خدا رو شکر از اول نداشتم

من از اول تا الان نزدیکی داشتم.هیچ مشکلی پیش نیومد .دکترمم اصلا منع نکرد.نترس.فقط خیلی اروم باشه

اها خودم مواظبم ولی بازم می‌ترسم

فردا برم دکتر ببینم چند هفته ام باز خیالم راحت تره

به نظرتون سونو مینویسه؟

2823
2791
2779
2792