2777
2789
عنوان

من مردم خدایا 😭😭😭😭😭😭

152 بازدید | 21 پست

خانوما جواب بدین لطفا من اصل تاریخ پریودیم ۱۸ ام بوده ولی من قرص هامو اضافه تر خوردم که پریودیم عقب بیفته چند روز الان با دیشب ۴ شب که قرص نمی‌خورم ولی هنوز پریود نشدم بی بی چک هم گذاشتم منفی بود چی بخورم خب چیکار کنم 

خانوما مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل گاوزبون دم کن بخور.سه سوته میشی

من این ماه تقریبا هرشب گل گاو زبون +اسطوخودس+بابونه میخوردم حالا امروزصبح قرار بوده پریود شم هنوز نشدم 😭🤦‍♀️

مجردم هستم 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

خب الان ۵ روزه میگیره خیلی استرس دارم انقد خود خوری کردم ک دارم داغون میشم

نگران نباش

قرص رو بیش از حد معمولش خوردی..

تا یک هفته ده روز فرصت داره

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

من این ماه تقریبا هرشب گل گاو زبون +اسطوخودس+بابونه میخوردم حالا امروزصبح قرار بوده پریود شم هنوز نش ...

خب عزیزم شما مجردی ترس بارداری نداری ولی من خودمو داغون مردم از استرس چون از تاریخ اصلی پریودیم ۸ روز گذشته بود دیروز بی بی چک زدم منفی بود ولی هنوز ترس دارم 

من این ماه تقریبا هرشب گل گاو زبون +اسطوخودس+بابونه میخوردم حالا امروزصبح قرار بوده پریود شم هنوز نش ...

رو من که خیلی زود اثرشو میزاره...فرداش پریودمیشم اونم باخونریزی زیاد