2777
2789
عنوان

بحث زن و شوهری

108 بازدید | 6 پست

سلام خانمها. یک ماه قبل با شوهرم بحثمون شد و تو عصبانیت گفت برو از خونه بیرون و منم رفتم. دو ساعت بعدش اومد دنبالم و برگشتیم خونه اما به حالت قهر .چند روز گذشت همه چیز تقریبا فراموش شد و درخواست رابطه داشت ک گفتم باید اول معذرت خواهی کنی و اونم گفت هیچ وقت این کار رو نمیکنم و دیگه ازت رابطه هم نمیخوام و میدونم که واقعا همین کارو ادامه میدم. راهنمایی کنید ببینم باید چکار کنم تا همه چیز درست بشه.منم غرورم پایمال شده ولی براش اهمیت نداره

محبت های کوچولو انجام بده بزار دلش نرم بشه دوباره بیاد سمتت مثلا غذای مورد علاقه رو بپز بگو بخاطر تو امشب فلان غذارو پختم. 

بلاسی که دوست داره بپوش وقتی اومد خونه یه چایی بریز برو پیشش بگو داشتم لباسام مرتب میکردم یهو یادم افتاد این لباس و دوست داشتی گفتم بپوشم راه به دست آوردن مردا شکم و ....شکمشونه دستت بازه برای نرم کردن دلش

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون رفتنتون اشتباه بود اما همون زمانی که به خونه برگشتید باید در مورد صحبت میکردید و عذرخواهی..

بچه که نیستید قهر میکنید 

ظاهرا طوری رفتار کردید که همسرتون فکر کردن دلخور نیستید.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

الان که دیگه میدونه هنوز دلخورم

خب گل من همسر شماست

من نمیدونم قلق اخلاقیشون چیه

اما اونجا که درخواست رابطه کردن گفتید باید عذرخواهی کنی ممکنه بهشون برخورده باشه

شما هم که دلخورید.

در نهایت تنها با صحبت کردن میشه حلش کرد

که با لحن درست بگید من دوست دارم این موضوع حل بشه و مثل قبل باشیم دلخوری نباشه بینمون..

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..