2777
2789
عنوان

حال جامعه 💔

89 بازدید | 6 پست

حالم خوب نیست 

همه اینارو میدونم ادم نباید فاز منفی بده میدونم

همیشه باید رو ب جلو باشه 

همیشه باید ب چیزایی مثبت فکر کنه

باشه💔

من الان خوب نیستم الان فقط دنبال اینم همه اطرافیانمو بپیچونم برم یه جایی اصلا کلان موبایلم خاموش کنم بی خیال همه ی دنیا بشم یه نمیدونم سه ماه چهار ماه پنج ماه هر چقدر ک حالم خوب بشه اصلا نباشم اصلا هیچی حس نکنم

خسته ام از همه چی 

از ادم ها خسته ام از همه رفتارا خستم از حرف شنیدن خسته ام از درددل کردن خستم ببین حالم درد میکنه 💔

من الان فقط میخوام نباشم همین 🖤

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

دلا خو کن به تنهایی

که از تن ها بلا خیزد

سعی کنید تنها شاد بودن رو یاد بگیرید، حتی اگه از اطرافیان دلگیر نباشید هم گاهی خلوت کردن با خود نیازه هر آدمیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی خستم از گوشی از کارمم خستم حس میکنم ایست کرده زندگیم خیلی وقته خیلی وقت

💔

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

من با یه آدمی هم مجازی آشنا شدم بیشتر و بیشتر و بیشتر حس میکنم دارم غرق میشم

حاجی تو دنیای واقعی رحم نمیکنن وفا نمیکنن تو چه توقعی از دنیای خیالی داری 😅💔

حاجی تو دنیای واقعی رحم نمیکنن وفا نمیکنن تو چه توقعی از دنیای خیالی داری 😅💔

😔😔می‌دونم 

برا همین میگم خستم

در کل هم نشدنیه 

برا همین میگم خستم دلم میخاد کم کم کنارش بزارم گوشیو