2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت رفتی اعتکاف منم دلم میخواست برم اما نتونستمالتماس دعا

منم دلم میخواس برم ولی نشد🥲 اسی مارو هم دعاا کن لطفا

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

میفهمم چی میگی دقیقا تجربش کردم

فکر نمیکردم با من که باعث اومدنش شدم اینجوری کنه بقران قلبمو شکست بعدم میگه چته و مسخره بازی میکنه داشتم گریه میکردم میگفت ادا درنیار..

ببین واقعا قلبم میشکنه من یکاری کردم که اون اومده اون الان منو ادم حساب نمیکنه😭

دلت نشکنه دختر خوب

هرکس هست دعوت شده 

خودتم دعوت شدی 

تمرکز رو بذار روی خودت 

نمیدونی چه بابی به روت باز شده آینده ات رو تغییر میده این شب ها و روزها و دعا ها 

برای خودت سه روز زندگی. کن فلسفه اعتکاف اینه که به کسی توجه نکنی بجز خدا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
فداتشم ایشالله سال دیگه😢

دوستت آدم حقیری هست ببخشید که اینطور گفتم

لیاقت محبتت رو نداره

چون من دقیقا با همچین آدمی دوست بودم پیرم کرد انقد دلمو شکست

قلبم قشنگ مچاله میشد از رفتارای ضد و نقیضش. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

دلت نشکنه دختر خوبهرکس هست دعوت شده خودتم دعوت شدی تمرکز رو بذار روی خودت نمیدونی چه بابی به روت باز ...

ببین درسته ولی از طرف پارتی من این اومد وگرنه به هیچ طریقی نمیشد

ولی بازم مرسی💙

دوستت آدم حقیری هست ببخشید که اینطور گفتملیاقت محبتت رو ندارهچون من دقیقا با همچین آدمی دوست بودم پی ...

دقیقا ماهم باهم رفتیم اعتکاف اون میرفت پیش بقیه محل به من نمیذاشتن

حتی اردو مشهدم رفتیم دلمو شکست آشغال

دوستت آدم حقیری هست ببخشید که اینطور گفتملیاقت محبتت رو ندارهچون من دقیقا با همچین آدمی دوست بودم پی ...

دقیقاااااا

ببین بعد میاد بوسم میکنه بغلم میکنه من روم نمیشه بگم الان این روزه ی تو درسته ک اشک من بخاطر تو و رفتارات اینجوری داره میاد؟😭

من زودرنجم ولی رفتاراشون قلبمو میشکنن

دقیقا ماهم باهم رفتیم اعتکاف اون میرفت پیش بقیه محل به من نمیذاشتنحتی اردو مشهدم رفتیم دلمو شکست آشغ ...

بین میره پیش اونی ک میگفت دوروعه من همه جوره باهاشم اون اصلا بهم محل نمیزاره من ابجی ندارم نیتونم بگم کامل اندازه ی ابجی نداشتم میخامش ولی خب...

توی اعتکاف جفت عاشقانه ی هرکسی خداست این اتفاقات هم بی حکمت به این موضوع نیس خدا میخواد اصل مطلب رو ...

منم میخواستم همینو بگم .

ضمنا اسی بچه ها فک میکنن برا راز و نیازته گریه ات برا همین جویا نمیشن .

دقیقااااااببین بعد میاد بوسم میکنه بغلم میکنه من روم نمیشه بگم الان این روزه ی تو درسته ک اشک من بخا ...

هر وقت مهربون میشه بدون کارش گیرت هست

یا میترسه ولش کنی و دیگه نتونه توی اون مواردی که بهش فایده میرسونی کمک ازت بگیره.

حرفا قشنگشو باور نکن

یه روز ک مطمئن شه دیگه به کارش نمیای مثل چی از روت رد میشه

همونطور که دوست من رد شد. 

اینا حسودن. مطمئن باش پیش تو احساس کمبود میکنه که ادا درمیاره.