2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 66 پست
من رفتم طرفش اون منو پس زد ...مرداد ماه رفتم طرفش پیام دادم

خب پس هیچ، نوبت اون هست اقدام بکنه، اگرم نکرد خلایق هرچه لایق

سعی کنید مثل چیزی که به خانم بالایی گفتم روی خودتون و اینده اتون برای پیشرفت تمرکز کنید...

شخصی که لیاقت شمارو نداره رهاش کنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

درضمن مرسی که وقت گذاشتید و اونقدر مورد قبولتون بودم که این همه زحمت کشیدید تایپ کردید واقعا ممنونم ...

شما بزرگواری کردین به حرفام گوش دادین مثل یک دوست

واقعا الهی هرچی از خدا میخواین بهتون بده خیلی نیاز داشتم با انسان باشعور و بادرکی مثل شما حرفامو درمیون بزارم

ممنونم از وقتی که گذاشتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن مرسی که وقت گذاشتید و اونقدر مورد قبولتون بودم که این همه زحمت کشیدید تایپ کردید واقعا ممنونم ...

شما بزرگواری کردین به حرفام گوش دادین مثل یک دوست

واقعا الهی هرچی از خدا میخواین بهتون بده خیلی نیاز داشتم با انسان باشعور و بادرکی مثل شما حرفامو درمیون بزارم

ممنونم از وقتی که گذاشتین

هر تهديدی که کرد عملیش کرد. فیلم و عکسای من دستشه که میتونه با اونا منو نابود کنههزارسال هم بگذره پا ...

دوست عزیز به قدری قوی باشید که یک فرد بی ارزش نتونه روتون تاثیر بذاره...

و در اینده اگه فردی قراره بابت گذشتتون شمارو قضاوت بکنه پس همون بهتر ازدواجی نباشه...

گذشته از اسمش مشخص هست، هرچی هست گذشته و برای عبرت گرفتن هست و شوهر ایندتونم باید به این باور داشته باشه تا زندگی خوبی داشته باشید...

همه ی ما انسان ها اشتباهاتی توی زندگیمون داشتیم که سابقه ساز و عبرت آموز بوده...

با این چیزا دیگه اصلا نباید زندگی کنیم!!!

مطمئین باشید اگه شما روی خودتون کار کنید و فرد بی ارزش رو کمرنگ کنید زندگیتون روشن تر و بهتر میشه...

مطمئین باشید اگه ادم خوب و پاکی باشید بهترینا در انتظارتون هست که امیدوارم همین باشه 🌹🌹

شما بزرگواری کردین به حرفام گوش دادین مثل یک دوستواقعا الهی هرچی از خدا میخواین بهتون بده خیلی نیاز ...

خواهش میکنم دوست عزیزم وظیفست 🌹🙏

منم مثل شما بدترینا توی زندگیم داشتم که آرزو داشتم حتی بمیرم و وجود نداشتم...

ولی گذر زمان بهم ثابت کرد آدمی که دلش تاریک و سیاه باشه آخر اون تاریکیا نصیب زندگیشم میشه...

و بهتره هرشخصی برای کسی بدی نخواد و حس انتقام نداشته باشه تا مسیر و زندگیش روشن باشه...

مطمئین باشید ادم هایی که میخوان شمارو غرق کنن وقتی غرق نشدن و پیشرفت شمارو ببینن داغون و نابود میشن...

انشالله بهترینا قسمتتون بشه که مطمئینم لیاقتشم دارید 🌹🌹

خوش حالم تونستم کمکتون کنم و ممنونم که شماهم وقت گذاشتین و قبولم داشتید 🌹🙏

خدا به همراهتون باشه بانو 🌹🌹