2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 66 پست
نمیخوام برگردم به رابطه ولی تبریک میخواستم بگم اما دودلم میگم ترزشش داره من دو دفعه خودمو اون اوایل ...

خب با این اوصاف پس نکنید، اگه اقدام کردید و اینجور جواب داده پس امکانش نیست حرفمو پس میگیرم...

اگه اقدامی نکردید و یا اون اقدام کرده و پس زدید حالا نوبت شماست...

ولی اگه مورد اول بوده که هیچ راهی نیست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین خیلی دیوونم بودا سربازی هم رفت شبا زنگ میزد بغض میکرد میگفت دارم به ماه نگاه میکنم دلم برات تنگ ...

دوست عزیز خیلی خیلیی طولانی بود ولی بخاطر احترامتون تقریبا 70 درصدشو خوندم...

میخوام بگم شما اینکه از این فرد تاکسیک جدا بشید اصلا برد کردید بخدااا 😐😐😐

وااقعا طرفتون خیلییی وحشتناکه دوست پسرتون یک منحرف جنـسی بود اصلاااا

اصلااا از من میشنوید بهش فکر نکنید خودتونو سرگرم چیزای مختلف کنید تا انشالله در اینده کیس مناسب گیرتون بیاد...

اون فرد شدیدا تاکسیک بود و نابودتون میکرد!!!!

اصلاااا منی که پسر هستم تصور این چیزا برام قفلهههه بخداا

دوست عزیز خیلی خیلیی طولانی بود ولی بخاطر احترامتون تقریبا 70 درصدشو خوندم...میخوام بگم شما اینکه از ...

ممنونم

میدونم خب منم میخوام زندگیمو ادامه بدم ولی این فرد نمیزاره نمیتونم حتی پیج بزنم یا آنلاین بشم یا با دوستام ارتباط داشته باشم دوباره سر و کله اش پیدا میشه تهدید میکنه . منم هرراهی رو برای خنثی تهدیداش انجام دادم حتی بابام هم رفت سراغش ولی بازم نترسید و دوباره پیام داده.الانم آبرویی برای من توی فامیل نمونده

من چجوری این وضعیت رو درست کنم

عذر میخوام خیلی طولانی شد

مشکلی نداره تا جایی که تونستم خوندم بازم سعی میکنم بیشترشو بخونم...

ولی چیزی که خوندم و متوجه شدم اون فرد خیلی تاکسیک و عجیب غریب و مشکل دار هست!!!

از من میشنوید جدایی شما از اون اصلا لطف بزرگیه نسبت به خودتون!!!

چجوری همو فالو نداریممگه پروفایل تلگرامم اونم نمیدونم چک میکنه یانه

اگه طرف اقدام کرده و پسش زدید نوبت شماست اقدام کنید...

وقتی از رابطتون خیلی گذشته، برگشت به اون رابطه هم سخت تر هست و حتما اقدام لازمه...

بازم انتخاب با خودتونه و این نظر منه

ممنونممیدونم خب منم میخوام زندگیمو ادامه بدم ولی این فرد نمیزاره نمیتونم حتی پیج بزنم یا آنلاین بشم ...

هیچ چیز بدتر از سکوت و عدم توجه نیست....

تهدید کار ادم های توخالی و نابالغ هست...رابطه ای که تموم بشه تهدید کردن توش مسخرست...

اصلا به تهدیداش دامنی نزنید به مرور زمان مطمئین باشید زمان کمرنگ و کمرنگ ترش میکنه...

سعی کنید روی خودتون تمرکز کنید و ایندتونو بسازید چیزای جدید تجربه کنید مطمئینم موفق میشید و طرفم کمرنگ میشه

مشکلی نداره تا جایی که تونستم خوندم بازم سعی میکنم بیشترشو بخونم...ولی چیزی که خوندم و متوجه شدم اون ...

من فقط خواسته ام اینه مثل یک فرد عادی به زندگیم ادامه بدم ولی ترس از اون توی وجودمه 

من برای اینکه دلم آروم بشه فقط نیاز دارم ببینم اون آدم مثل سگ پشیمون شده و خدا تاوان کارایی که با من کرد رو ازش گرفته . ولی از اینکه میبینم داره پیشرفت میکنه دندوناشو کامپوزیت کرده هر روز خوشگذرونیه دارم ناراحت میشم که عدالتی وجود نداره

یعنی حتی یک درصد این فرد عذاب وجدان نداره؟

ممنونممیدونم خب منم میخوام زندگیمو ادامه بدم ولی این فرد نمیزاره نمیتونم حتی پیج بزنم یا آنلاین بشم ...

درضمن مرسی که وقت گذاشتید و اونقدر مورد قبولتون بودم که این همه زحمت کشیدید تایپ کردید واقعا ممنونم از لطفتون جای افتخار برام داره مورد اعتمادتونم 🌹🙏

هیچ چیز بدتر از سکوت و عدم توجه نیست....تهدید کار ادم های توخالی و نابالغ هست...رابطه ای که تموم بشه ...

هر تهديدی که کرد عملیش کرد. فیلم و عکسای من دستشه که میتونه با اونا منو نابود کنه

هزارسال هم بگذره پاک نمیکنه اونارو . تازه رو فلش هم انداخته

من میترسم دست کسی نیوفته همش استرس این و دارم

چجوری ازدواج کنم چجوری با کس دیگه ای برم توی رابطه وقتی این فرد میتونه اونا زندگی منو خراب کنه

من فقط خواسته ام اینه مثل یک فرد عادی به زندگیم ادامه بدم ولی ترس از اون توی وجودمه من برای اینکه دل ...

از من به شما نصیحت هیچ وقت دنبال بدبخت کردن دیگران نباشید چون به زندگی خودتون برمیگرده...

بجای این چیزا روی زندگیتون متمرکز بشید اونو کمرنگ کنید، مطمئین باشید کسی که دلش سیاه باشه زندگیش سیاه میشه این حرفم جدا از حس شیشم که اعتقاد عمیق بهش ندارم، حتی به چشم دیدم...

دلتون رو پاک نگه دارید و شماهم سعی کنید مثلش پیشرفت کنید و بهترینارو بدست بیارید...

مطمئین باشید به مرور زمان بهترینا نصیبتون میشه و شخصی که لایقتون هست وارد زندگیتون میشه...

با بزرگ کردن آدم های بی ارزش فقط ارزش خودتون مثل اون میشه...

کمرنگش کنید تا چیزهای مهم تر توی زندگیتون پر رنگ بشه