2821
2789
عنوان

💚یا امام حسین 💚

137 بازدید | 8 پست

با چشمای گریون دارم این تاپیکو میزنم 

اولین بارمم هست موضوع تاپیکم التماس دعا اس 

با حال خیلی بد اومدم تو سایت ،دیدم چند نفر تاپیک زدن یا امام حسین ،به دلم افتاد منم اینبار به جای خلق خدا از امام حسین کمک بطلبم 

یا امام حسین ،حاجت دل هر کسی که این تاپیکو میخونه بده ،سلامتی و آرامش منو هم به اذن خدا برگردون 

یا امام حسین ؛نا امید برم نگردون ،من لیاقت ندارم رو سیاهم، شما بزرگواری کن 💚💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیا اونوقت بگید دین گریز میشن و فلان و بهمان...

قربونش برم اصلا انگار قسمت بود امشب اینطوری بشه دل چند نفرم هوایی شه صداش بزنن🥹❤️

🌸هرکه با حُب حسین کار ندارد    

جهان را سیه و تار میپندارد🌸

🌸بیخود نیست گویند ضامن اهو به رضا 

دعای این قوم عجیب گره گشایی دارد!🌸

❤️

سلام لطفا برای شفای دو بیمار لاعلاج ، محمدصادق و خواهرش ، یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید . اجرتون با امام حسین ع

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

ان شاالله عاقبت بخیر بشید💚

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

خانما لطفاً برای دل خواهرم دعا کنید نزدیک یک ماهه قهره دعا کنید با شوهرش آشتی کنه و بحق امام حسین صاحب بچه بشه منم برا همه دعا میکنم خیلی ناراحتم دعا در حق بقیه زودتر اجابت میشه هرمی دعا کرد بگه

2824
2823
2791
2779
2792