2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

89 بازدید | 16 پست

خوشگلا یه سوال  من این ماه پریودیم ۱۱ روز طول کشید و دیروز و امروز صبح نزدیکی داشتم اما الان درد شدیدی داشتم که مال تخمک گذاریم بود و فهمیدم تخمک گذاریم الان انجام شد. الان به نظرتون از صبح توی رحمم اسپرم هست یا باید دوباره نزدیکی داشته باشم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا هم باید نزدیکی داشته باشم؟ تخمک تا چند روز زندس؟؟

میگم ک تا ۲ روز ..حالا ک مطمعنی از تخمک گزاریت پس نزدیکی کن.کار از محکم کاری عیب نمیکنه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
میگم ک تا ۲ روز ..حالا ک مطمعنی از تخمک گزاریت پس نزدیکی کن.کار از محکم کاری عیب نمیکنه

سلام 

من امروز روز ۹ از تاریخ پریودیمه و امروز ظهر کیت گذاشتم دوتا خطش پررنگ بود و نزدیکی داشتم چند ساعت بعدش درسته یا باید یه روز بعدش بلشه 

از اون ور زیر دلمم درد میکنه فردا بلید برم دکتر یا پس فردا دیگه نمیتونم نزدیکی داشته باشم 

نگرانم این ماه هم بخازر این مشکل از بین بره اقدامم 

عزیزم باید تخمکی وجود داشته باشه که اسپرم باهاش لقاح کنه. تو روزای تخمک گذاری احتمالش بیشتره

من زیر دلم درده نمیدونم رحم یا نه هم میترسم اقدام کنم عفونت داشته باشم بچه بشه خطرناک باشه و هم میترسم اقدام نکنم این ماه از دستتم بره از اون ور مشکل هرمونیم دارم و ایترس زیادی برای بارداریم دارم