2777
2789
عنوان

زنداداشم

609 بازدید | 19 پست

بچه ها رفتارای زنداداشاتون با مامانتو چجوریه،اگه زنداداشتون بی ادب باسه اخلاقش تند باشه ناراحت نمیشید

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

داداش ندارم که زن داشته باشه😊

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی ادبی نکرده تا حالا... ولی اگه بکنه حتما اعتراض میکنیم.

رفت و امدمون کمه کلا..

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بی ادبی نکرده تا حالا... ولی اگه بکنه حتما اعتراض میکنیم. رفت و امدمون کمه کلا..

بی ادبی ک نه مثلا تند ج بده با اخم ج بده

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

ندارم ولی اگه بی ادب باشه و بی احترامی کنه خیلی محترمانه شلوارشو به سرش پاپیون میکنم😊😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من زنداداش ندارم ولی اول میبینم رفتار‌مامانم بااون چجوریه.والله من هروقت مادرشوهرم باهام خوبه جونمو‌براش میدم وقتایی که یکم ‌‌‌... میشه هم سعی میکنم محلش ندم خودش میاد دنبالم میفهمه کارش اشتباه بوده

پیکی به سلامتی خداوند بزن

ما داریم 

چاره ای هم جز تحمل نداریم . حریفش نمیشیم .‌

چون اون فوق العاده بدجنس و حیله گر و مکاره 

و نقطه ی مقابلش ، ما خیلی ساده و بی زبون و بی سیاست . 

البته خدا رو شکر رفت و آمدمون کمه

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

ندارم 😃 داداشم ۱۸ سالشه خودم بزرگم

ولی اگر اینطور باشه چرا ناراحت میشم جوابشم به تندی مثله خودش میدم

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ما داریم  چاره ای هم جز تحمل نداریم . حریفش نمیشیم .‌ چون اون فوق العاده بدجنس و حیله گ ...

کاملا درکت میکنم...عروس ما فوق العاده دوروغ گو حیله گر...حسود و بدجنس و بدذات هیچ خوبی نداره سرتا سر بدیه انقدر خودمو نگه داشتم اخر چیزی بهش نگفتم اما جدیدا شسته شده تا مدتها هم خشک نمیشه😁😁

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
بی ادبی ک نه مثلا تند ج بده با اخم ج بده

بهتره مادرتون باهاش سرسنگین رفتار کنه یا زیاد از حد محبت نکنه یا ناراحتی شو با زبون خوش نشون بده از رفتارش مستقیم به خودش که ایشون جرات رفتار ناشایست نداشته باشه چون این مسایل باعث حاشیه ناراحتی میشه کش پیدا کنه  اگه مادرتون بخاد کوتاه بیاد و یهو اعتراض کنه شرایط سخت میشه هرچند که کوچک تر باید احترام بزرگتر و حفظ کنه تندی و بی ادبی پسندیده برای هیچ کس نیست بزرگتر باید قبل از هر اتفاقی بزرگتری کنه و مانع بشه اونم از راهش چون تجربش بیشتره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋