2777
2789
عنوان

عشق اول

186 بازدید | 29 پست

نمیدونم چرا نمیتونم ازش دل بکنم، با اینکه هیچ ویژگی مثبتی نداره، بخاطر اینکه سختی کشیده و خانواده ی درستی نداشته فقط تشنه ی توجه از سمت هر کسیه و اصلا بهم نمیخوریم.

از اونطرف هم منطق و غرورم نمیزاره طرفش برم.چند ماه گذشته و نتونستم فراموشش کنم. به هیچ عنوان نمیخوام و راهی نداره که بزارم وارد زندگیم بشه. هرچقدر خوب بشه پولدار بشه بتونه خودشو به ی جا برسونه بازم بخاطر شخصیتش نمیتونم قبولش کنم.

شما چطوری عشقتون فراموش کردین؟ چقدر زمان میبره که از دلم گمشه بیرون؟

راهکار بدین دل بکنم

به سختیولی شدنیهولی بعدش انقدر از خودت تشکر میکنی و به خودت افتخار میکنی که همچین آدم سمیو حذف کردی

ولی قلبم ازجاش داره در میاد. دلتنگی امونمو بریده ولی وقتی یاد لبخندش می‌افتم حالم بهم میخوره، چون میدونم فقط دروغ از زبونش در میاد.

اینکه من براش فقط ی گزینه ی دم دستی ام، اکه کسی دیگه بیاد میره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی قلبم ازجاش داره در میاد. دلتنگی امونمو بریده ولی وقتی یاد لبخندش می‌افتم حالم بهم میخوره، چون می ...

جون هرکی دوست داری حتی اگه داشتی تیکه تیکه میشدی سمتش نرو بخدا چند سال دیگه بخاطر این کارت خوشحال میشی دیدم که میگم

جون هرکی دوست داری حتی اگه داشتی تیکه تیکه میشدی سمتش نرو بخدا چند سال دیگه بخاطر این کارت خوشحال می ...

نمیرم هیچوقت، چون کنارش آرامش و امنیت روانی ندارم.

نمیدونم چی تو ذاتشکه حس امنیت رو نمیده. برای همین نمیخوامش

نمیرم هیچوقت، چون کنارش آرامش و امنیت روانی ندارم.نمیدونم چی تو ذاتشکه حس امنیت رو نمیده. برای همین ...

خیلی خیلی خوب میفهمی بدردت نمیخوره خداروشکر خودت عاقلی

خوهرانه بهت میگم توروخدا سمتش نری!حتی اگه فراموشش نکردی

خیلی خیلی خوب میفهمی بدردت نمیخوره خداروشکر خودت عاقلیخوهرانه بهت میگم توروخدا سمتش نری!حتی اگه فرام ...

مرسی عزیزم نه سمتش نمیرم، ببینمش دو تا سیلی هم میزنمش

خواستگار خوب بیاد حتما.الان دارم کلاس میرم تا کار راه بندازم ببینم چی میشه

اگه میتونی تا به یه درآمد و شغل خوب نرسیدی ازدواج نکن

هر موقع واسه خودت درامد داشتی ازدواج کن سخته پول گرفتن از همسر

شاید تضاهر کنه نسوخته ولی از درون فقط خاکسترش میمونه 😂

همین الان هم سوخته😂😂

چند روز پیش بعد چند ماه زنگ زده بود شماره اشو حذف کرده بودم.

یجوری حرف میزد انگار نه انگار چیزی شده.

گفت مزاحم که نیستم؟ گفتم مزاحمی روش قطع کردم😅