2821
2789
عنوان

بتا

190 بازدید | 10 پست

سلام خانوما ما ٩روز بعد از عقب افتادن پري آز دادم مثبت شده بود بتام٤٦بود ٤روز بعد دوباره تكرار كردم بتا ١٢٤شده بود خانومي كه تو آزمايشگاه بود گفت خارج از رحميه من خيلي ترسيدم تمام مسير گريه كردم تا رسيدم پيش دكترم دكترم واژينا انجام داد گفت همه چي عاليه نگران نباش و برا هفته ديگه گفت دوباره بيا ولي من بازم ميترسم كه دكترم تشخيص نداده باشه ميترسم بارداري پوچ باشه

خدايا به تو اميدوارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خيلي ميترسم

وا ازمایشگاه رو چه حسابی اینو گفته؟بتا هر ۲ روز ۲ برابر میشه دیگه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
نميدونم خيلي منو ترسوند به مرز سكته رسيدم تا رسيدم پيش دكتر

عزیزم نگران نباش از نظر بارداری خارج رحمی که سونوی واژینال صد در صد نشون میداد.برای صدای  قلب هم که بابد حداقل ۶ هفته باشی تا نشون  بده  .اگه دکترت گفت همه چی طبیعیه.به خدا توکل کن و استرس نداشته باش.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
عزیزم نگران نباش از نظر بارداری خارج رحمی که سونوی واژینال صد در صد نشون میداد.برای صدای  قلب ه ...

پس چرا گفت هفته ديگه بيا دوباره چيو ميخواد ببينه

خدايا به تو اميدوارم