2821
2789
عنوان

بیش فعالی

78 بازدید | 8 پست

دوستان علائم بیش فعالی چیه پسرم خونه شیطنت داره ولی جایی میریم بدتره. مثلا میخواد بره وسط سفره بشینه بریزه بهم کلا تو اشپزخونه ی طرفه نمیاد بیرون تمام کابینت هاشو میگرده میاره بیرون پاشو میذاره رو کابینت ک بره بالا بشینه اگر مانع بشیم جیغ میکشه. در یخچال طرفو باز میکنه همش اینور اونور نگاه میکنه ببینه چیو باید خراب کنه جیغ جیغو پرخاشگر هم هست جلو مردم هم بدتر تو صورت هم میزنه. هجوم میبره سمت کیک. کلا رو میز میشینه ن رو صندلی و زمین.تو مهمونی تمام میوه ها رو پرت کرد بیرون از ظرف رو زمین تمام اجیل ها رو بلند کرد ریخت رو زمین گند زد اونجا یسری جاها بدتر میکنه دیوانع شدم ب شوهرم با التماس گفتم تو رو قران خواهش میکنم ازت بلند شو بریم قشنگ مونده بزنم زیر گریه از دستش. پدره مادرشوهرمو دراورد هی کشیدش اینور اونور. مادرشوهرم گفت احتمالا بیش فعاله ببر دکتر بهش دارو بده شاید خوب شد

وسایلشون رو گم میکنن 

وقتی شیرینی و محصولات دارای قند مصنوعی میخورن بدتر میشن 

پرحرفن 

نمیتونم بی سر و صدا باشن 

نمیتونم توی صف بمونن و صبر کنن عجله دارن 

بی توجه و بی تمرکز آن 

حواستون براحتی پرت میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسایلشون رو گم میکنن وقتی شیرینی و محصولات دارای قند مصنوعی میخورن بدتر میشن پرحرفن نمیتونم بی سر و ...

کوچیکتر از اینی ک بخوام اینارو بفهمم علائماش اینان دیگه

پسر منم درست مثل پسر شماست خونه مادرجونش کاراش شدید تر میشه چند شب پیش با مهرنماز زد صفحه تلوزیونشونو شکست 😭

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
پسر منم درست مثل پسر شماست خونه مادرجونش کاراش شدید تر میشه چند شب پیش با مهرنماز زد صفحه تلوزیونشون ...

من حس میکنم شیطنتش نرمال نیس بیش از حده. جوگیر هم میشن دوربرشون شلوغ میشه