2777
2789
عنوان

افکار منفی

92 بازدید | 8 پست

سلام ‌(ممنون میشم تجربه هاتونو با من به اشتراک بگذارید)

کسی بوده که از شر افکار منفیِ شدید خلاص شده باشه و کاملاً خوب شده باشه؟

میدونم راه چاره ی اصلیش دکتره ولی خب نمیتونم قرص بخورم چون درگیزغ درس و امتحانام و امسال آخرین سال درسمه و قرص باعث بیخیالی و خواب آلودگی میشه

قبل اینم درگیر بارداری و شیردهی بودم نتونستم قرص بخورم

اینم بگم افسردگی بعد از زایمان گرفتم و خوب نشدم هنوزم درگیرشم ، ایکاش درس نداشتم😔

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خلاص نمیشن

واقعاً یعنی میتونه دائمی باشه

من کم مونده روانی بشم

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

کاش یکی به منم‌بگه دیوونه شدم از افکار منفی

منم همینطور

خیلی سخته واقعاً

تمرین کردن اینکه افکار مثبت رو جایگزین افکار منفی کنی حتی اگه خیلی سخته بازم باید به خودت تلقین کنی، تمرکز کردن رو چیزای که حالتو خوب میکنه، پذیرفتن مشکلات و اینکه اینو بپذیری تو یه انسانی و اینجا هم بهشت نیست خلاصه لزومی نداره کامل باشی هر انسانی یه نقصی داره 

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
تمرین کردن اینکه افکار مثبت رو جایگزین افکار منفی کنی حتی اگه خیلی سخته بازم باید به خودت تلقین کنی، ...

بارها و بارها این کارو کردم

اما خیلی سیریشه