2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صاف نشستن و درست نشستن بنظرم خیلی مهمه بقیه شم ک رعایت اداب خاص اون جمعه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چطوری با کلاس باشیم

برای اینکه با پرستیژ و اعتماد به نفس باشی، می‌تونی به این نکات توجه کنی:

1. ظاهر مناسب: به ظاهرت اهمیت بده. لباس‌هایی بپوش که با سلیقه‌ات همخوانی داشته باشه و احساس راحتی کنی. این باعث می‌شه خودت رو بهتر حس کنی. 👗✨

2. زبان بدن: به زبان بدنت توجه کن. صاف بایست، نگاهت رو به چشم‌های دیگران بدوز و با اطمینان صحبت کن. این کار بهت پرستیژ می‌ده. 

3. گفتگوهای معنادار: سعی کن در گفتگوها به موضوعات عمیق و معنادار بپردازی. این کار باعث می‌شه دیگران تو رو به عنوان فردی با دانش و فکر عمیق بشناسند. 🗨️💬

4. احترام به خود و دیگران: به خودت و دیگران احترام بگذار. این رفتار باعث می‌شه دیگران هم بهت احترام بگذارند. 

5. آموختن و رشد: همیشه در حال یادگیری باش. مطالعه کتاب، شرکت در دوره‌های آموزشی یا یادگیری مهارت‌های جدید بهت کمک می‌کنه تا فردی با دانش و پرستیژ باشی.

6. خودشناسی: خودت رو بشناس و نقاط قوت و ضعف‌ات رو درک کن. این بهت کمک می‌کنه با اعتماد به نفس بیشتری در موقعیت‌ها ظاهر بشی. 🌟

یادت باشه که پرستیژ بیشتر از ظاهر به رفتار و طرز فکر تو بستگی داره. امیدوارم این نکات بهت کمک کنه! 

جواب چت gpt