2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک!!!

12415 بازدید | 15 پست

به نظرتون جواب چیه؟؟؟

یکیش منفی، یکیش هاله کم رنگ!!! بعد از گذشت ده روز از موعد 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
منفیه

یکیش که منفیه، اون یکی هاله کم رنگ افتاده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیری که مشخص نیست رویی منفی

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

بالایی که منفیه پایینیم که مشخص نیس

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
یکیش که منفیه، اون یکی هاله کم رنگ افتاده

باده روز تاخیر هالم منفیه اگ بارداربودی باید پرنگ میوفتاد

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
عکس واضحتر بزار از اون هاله کمرنگ

تو عکس زیاد مشخص نیس، ولی خودم قشنگ میبینمش

من میبینم ان شاءالله که بارداری

دیگه چشام همه جا خط میبینه 😪😅

تو عکس زیاد مشخص نیس، ولی خودم قشنگ میبینمش

منفیه گلم ، این هاله ی خاکستری تو اکثر بی بی چکا دیده میشه ، هروقت هاله صورتی شد اگر چ خیلی هم کمرنگ باشه اونوقت امیدوار باش ، ان شااله ک خییییلی زود جواب بگیری 

"  الهی مرا آن ده ک آن به "