2777
2789
عنوان

پشمام اصلا این چرا تعطیل شد

112 بازدید | 4 پست

یه تاپیک چرت زده بود که اره امشب الکی سرخوشم و کلا دوسه نفر بیشترم توش پست نذاشته بودن و به طرز پشم ریزونی دیدم تعطیل شد چرا واقعاا 😂

به قومو ایالتو دینو مذهبی ام توهین نکردم حتی راجبشونم حرفی نزدم یاالعجب مگر میشود

اینجا عقده ای زیاده

کاربریم ی هفته تعلیق شد چون پشت ی کلمه علی چسبوندم

نوشته بودم بس کن استارترعلی

همینقدر تهی مغزن بعضیا

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

اینجا عقده ای زیادهکاربریم ی هفته تعلیق شد چون پشت ی کلمه علی چسبوندمنوشته بودم بس کن استارترعلیهمین ...

اره اتفاقا منم یه بار یه تاپیک زدم راجب اسم علی که همه جا هست اونم تعطیل کردن حتی توش هیچ توهینی هم نشده بود 

کلا یه سریا تو سایت عجیب ان فقط پاچه میگیرن توجه نکن بهشون 

ولی این تاپیکم واقعا الکی بسته شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اتفاقا منم یه بار یه تاپیک زدم راجب اسم علی که همه جا هست اونم تعطیل کردن حتی توش هیچ توهینی هم ...

سایت افتضاح شده

پر شده از ادمای خشک مذهب

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

سایت افتضاح شدهپر شده از ادمای خشک مذهب

اره اصلا حرف هم حالیشون نمیشه بعد کاش مذهبی بودن همشون یه مشت عرزشی ان 

فکر کن تو یه تاپیک ام چون گفتم دوست پسر دارم یکی بود بهم میگفت تو هرزه ایی ولم نمیکرد اصلا