2777
2789
عنوان

نظرتون راجع این دختر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
مهربون و وقت شناس . روز مرد بوده

اره 

ولی روز زن نیورد 

خوب ماها که بودیم 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
بنظرم این واقعا از اوناست که تو مسجد دنبال شوهر میگردن خود خودشه 🤣🤣🤣

خیلی زرنگن 

بعد حالا میفهمم چرا دهه ی هشتادی زود ازدواج میکنن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بعدش جلف بازی در نیاورده باشه و سنگین رفتار کرده باشه از نظر منم بد نبوده

اره ولی دختره مجرده پسرا هم اکثرا پجرد

خوب روز مرد بوده ولی هیچوقت درک نکردم این هئیتارو و کاراشونو!!؟؟!؟!

از چه نظر چ کارا میکنن

عیب نداره به قول دوستان یکم زرنگه

دقیقا پسرا افتادن تو خودشون این مایه داره

ولی اینم بگم مردا از این کارا که زنی برای همه مردا انجام بده خوششون نمیاد ، کسی بخاطر این کارش نمیگیرنش 🤣

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
ولی اینم بگم مردا از این کارا که زنی برای همه مردا انجام بده خوششون نمیاد ، کسی بخاطر این کارش نمیگی ...

واقعا ولی خب این که نمیدونه برا کی بیاره 

بالاخره دل یکی باید ببره

خیلی زرنگن بعد حالا میفهمم چرا دهه ی هشتادی زود ازدواج میکنن

منم هفتادی ام من گاهی تصور میکنم چطوری میخوام با شوهرم آشنا بشم اخه روزهای اول آشنایی تاثیر زیادی دارن شناختی که اون روز بدست میاریم یجورایی میشه پیش فرض من مطمئنم هروقت ازدواج کنم درست ازدواج میکنم شاید اینهایی که زود ازدواج میکنن زود هم طلاق بگیرن من خودم ده سال پیش اگه ازدواج میکردم عاقبتم رو میدونم چی میشد تازه یه چند وقتیه که وقت دارم به ازدواج و تفاوت های جنسیتی فکر کنم رابطه ای که با بلوغ پیش بره خیلی موفق تره از روابطی که با هیجان جلو میره قبول داری؟

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

منم هفتادی ام من گاهی تصور میکنم چطوری میخوام با شوهرم آشنا بشم اخه روزهای اول آشنایی تاثیر زیادی دا ...

دقیقا همیطوره 

منم ده 

ه هفتادی هستم 

ولی اینا خیلی زرنگن 

حالا به عاقبتش ندارم 

ولی در کل تو پیدا کردن کار ..ازدواج