میدونه همسرش خیانت میکنه ولی بخاطر بچه هاش ب روی خودش نمیاره .نمیدونه چیکار کنه ب پدر و مادر خودشم نمیتونه بگه چون میترسه بخاطر زندگیش غصه بخورن بلایی سرش بیاد .
چیکار کنه؟
خانوم قبلا هم سابقه خیانت داشته و میخواسته طلاق بگیره بره با اون ک شوهرش اینقدر پیگیر بوده تا زندگیش نباشه حالا بعد چن سال بازم متوجه خیانت شده چیکار کنه؟
نظر من این بود ک ناشناس ب خانوم بفهمونه ک کسی هس ک ازش مدرک داره و شاید باعث بشه خانوم دست از کارش برداره
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
بچه دوم آوردن بعد از کنسل کردن طلاق .ایندفعه پای ۲تا بچه وسطه.خیلی بچه هاش براش مهمن
اخه عزیزم مرد اگه غیرت داشته باشه هر جور شده بچه هارو از همچین زن خیانت کار نجسی میگیره جمع میکنه ولی نمیزاره بچه ها با همچین زن خیانت کاری بزرگ شن فردا خدایی نگرده مث مادرشون شن
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
بچه دوم آوردن بعد از کنسل کردن طلاق .ایندفعه پای ۲تا بچه وسطه.خیلی بچه هاش براش مهمن
اره عزیزم به. خانوم بگید.با خوبی و بدون دعوا سعی کنید با خدا قرآن و معنویات آشناشون کنید خیلی تاثیر داره برای اینکه فردی که به سمت خدا بره به سمت گناه نمیره
اخه عزیزم مرد اگه غیرت داشته باشه هر جور شده بچه هارو از همچین زن خیانت کار نجسی میگیره جمع میکنه ول ...
مشکل اینکه زنه اصلا بهش،نمیخوره مذهبی وجهه اجتماعی هر دوشون خیلی مثبته .اینقدر علاقه و احترام و وفا ب زنش داده ک اصلا دلیل این خیانته رو نمیتونه بفهمه بی غیرت نیس با ۴۰ سال سن از بس ریخته تو خودش یه سکته خفیف زده .گیرش بچه هاو پدر مادرشن.و همسری ک فامیل هس