2777
2789
عنوان

دعوای من با مادر شوهرم سر عروسی

630 بازدید | 42 پست

من 21 سالمه شوهرم 23 ک دو ساله عقدیم شوهرمم الان 3 ماهه سربازه ما موقع بله برون بهشون گفتیم رسم داریم عقد و عروسی با پسره عقد در حد میوه شیرینی به همینایی ک بله برون هستن خانوادمم گفتن که عروسی برای ما مهمتر از عقده و برای عقد خیلی هزینه نکنید اول مخالفت کردن ولی بعد چند روز یهو زنگ زدن که سالن گرفتیم اتلیه ک نبردن لباسم خودم کرایه کردم هزینه ارایشگاهمم با مادر شوهرم رو هم شد 2 میلیون حالا الان گیر دادن عروسی نمیگیریم چون شما عقد نگرفتید و ما گرفتیم شما یا باید عقد میگرفتید یا شام میدادید چون نکردید مام نمیکنیم حالا ک عروسی میخواید باید نصف نصف بگیریم درصورتی ک مهمونای ما 30 نفرن شوهرم اینا بیشتر از 80 نفر ماام بخاطر جهیزیه یکم دستمون خالیه گفتیم باشه هرکی خرج مهمونای خودشو بده هرکی ام کادو فامیلا خودشو برداره که خانواده شوهرم قبول نکردن گفتن این حرفتون زشته بی احترامیه ما تو عقد به مهموناتون میوه شیرینی دادیم حالا چون ما 10 یا 20 نفر بیشتریم وقتی میگید مهمونای خودموت یعنی مهمونای ما ارزش ندارن یعنی انقد دخترتون ارزش نداره که بخواید نصف بیاید دیروز پشت گوشی با شوهرم بحثم شد ک من تا الان ازت چیزی نخواستم فقط یه مهمونی ساده خودمونی بگیریم اصلا شامم نباشه که شوهرم باهام بحث کرد یهو صدای مادر شوهرم از پشت گوشی اومد ک به زنت بگو اگ خیلی حسرت و عقده داری اذیت میشی جداشو 

شوهرمم روانش از کارای خانوادش ریخته بهم میگ سربازم کلی قسط دارم از دو طرف تو فشارم 

مادر شوهرم زنگ میزنه جلو من به همه میگه که جدیدا همه عقد و عروسی رو یکی میکنن دیگ کسی نمیگیره منم با خودم گفتم ک من ک بهتون گفتم عروسی مهمتر از عقده پس چرا یهویی رفتید برای خودتون سالن گرفتید

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟ نمیخوام شوهرمو اذیت کنم ولی من تنها توقعی که دارم میگم که یه مهمونی خودمونی کوچولو بگیریم میوه و شام بدیم ولی اینا هی دارن لجبازی میکنن

کوتاه نیا ازحرفت

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ی سوال ،وقتی میری با پسری که ۲۳ ساله ش ،سربازه فعلا سربار خانواده ش هست ،اصلا نباید انتظار خرج انچنانی باشه 

شوهرت از هر طرف تحت فشارهای، چرا جلوی خانواده ش ،باهاش بحث می کنی 

اگه شرایط کافی رو ندارید لازم نیست مراسم بگیرید،همون عقد کافیه 

😐🤷🏻‍♀️

یعنی دیگه شورش دراومده  چرا اینقدر خانواده ی شوهرتونو پررو میکنین   ما جنوبیم  اینجا خرج عقد و عروسی و جهیزیه و خونه و طلا و لباس و همه چی با دوماده   خانواده ی عروس هر چی دوست داشت به دخترش کادو میده   کادو ها هم واسه خود عروس دوماده     شماها مفت مفت دختر میدین تازه منت هم سرتون میذارن 

هرچی ک هست شوهرت گناه داره با شوهرت یحث نکن خیلی گناه داره

شوهرم از خودش پیشنهاد مارو قبول کرده رقته تالار ببینه خانوادش زنگ زدن برگرد چرا قبول کردی ما خرج نمیکنیم اینا دارن بی احترامی میکنن

اونا ب پسرشون رحم نمیکننن اما تو رحم کن گناه داره فشار نیار بهش خانواده دامادم اگه داشتن میگرفتن سرفرازی خودشونه شاید ندارن شمام اگ دارین بزارین پولاتونو شریک بشین اونا پسرشونه پدر و مادر توم دخترشون چ فرقی داره

والا در حالت عادی بود میگفت بیخیال همون جشن کوچیک بگیز و بیخیال شو تو این گرونی اما با حرفای مادر شوهرت و رفتارش بنظرم کوتاه نیا با سیاست از شوهر بخا و نداره هم صبر کن و مستقیم همین حرفا رو ب مادر شوهرت بگو 

بزار از الن بفهمه ک دخالت نکنه بین تو و شوهرت نکنه سنتون کمه دیگ بشه همه کاره هواست باشه 

چقدم سنتون کمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز