2789
عنوان

دلم گرفته

51 بازدید | 5 پست

شنبه تا پنجشنبه تویه شهر دیگه میرم سرکار کارت حقوقیم رو هم دادم به مامانم کلا حقوقم برا خرجی خونه و خودم اکه پولی بخوام به مامانم میگم درطول هفته درکنار کار درسم میخونم سال بعد یه امتحان مهم دارم کلا در طول ماه هیچی حتی مراقبت پوستی هام رو هم نمکیرم جز پول دندونپزشکی پول دیگه برنمیدارم از حقوقم و پول شارژ و اینترنت 

البته مامانم هم برا کل هفته غذا و میوه ...میده و وواقعا قربونش بشم چیزی کم نمیذاره 

اما مشکلم اینه در طول هفته تنها آخر هفته میام خونه مامانم همش عصبیه همش حرفه‌ای گذشته رو میزنه همش ناراحته و کلا بلد نیست شاد باشه منم بدتر میام خونه حالم خوب بشه بد میشه و کل آخر هفته ام خونه ام 

بعضی وقتا دلم برا خودم خیلیی میسوزه هیچوقت به خودم فک نکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محل کارم پانسیون بهم دادند ۲ ساعت تا شهرخودم فاصله داره

اگه فقط آخر هفته میری شهر خودتون 

خب ی وقت نرو و برو بیرون خودتو مهمون کن برو کافه یا قدم بزن پیاده روی پارک چ بدونم میگی خونه اذیت میشی آخرهفته گاهی نرو 

اگه فقط آخر هفته میری شهر خودتون خب ی وقت نرو و برو بیرون خودتو مهمون کن برو کافه یا قدم بزن پیاده ر ...

جونم به جون مامانم بنده خیلی وابسته ام اما مامانم یکم حالت افسرده داره حالم منم بد میشه

جونم به جون مامانم بنده خیلی وابسته ام اما مامانم یکم حالت افسرده داره حالم منم بد میشه

خب باهم برید بیرون پیاده روی پارک بازار رستوران خونه نمونید فقط 

خونه خاله خواهر برادر جایی ۲ ساعت برید سر بزنید