2777
2789
عنوان

اوج خریت

162 بازدید | 19 پست

اومدم با مامان درد دل کنم به مامان میگم مامان تو سالها منو میشناسی به نظرت  اوج خریتم  کجا بوده؟🧐🤨 از زیر عینک یه نگاهی بهم کرد گفت سخته بگم خیلی سخت میگم چرا میگه  چون همیشه توی اوج بودی 🥲🙃

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

منم باید بپرسم از بابام🤣🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نپرس‌بخدا اینا جنبه ندارن یه چیز میگن ادم نابود میشه😅

تحمل میکنم🤣

خدا عزیزان شما هم حفظ کنه 😍

چند سالته؟ چ تاپیکات سمه خواهر 🤣🤣🤣

چند سالته؟ چ تاپیکات سمه خواهر 🤣🤣🤣

سنو ولش کن دیگه دارم واسه کنکور اون دنیا حاظر میشم 

بعد خواهر نیستم برادرم 

😅

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز