2777
2789
عنوان

خیانت مامانم

420 بازدید | 21 پست

13ساله پدرم فوت کرده.مامانم باپسرصاحبخونه مون که زن وبچه هم داشت مدتی صیغه بعدجداشد.وبایه پیرمرد 60ساله صیغه شد.ونزدیک ده ساله صیغه مونده.هرازگاهی میدیدم اون پسرصاحبخونه قبلی بهش پیام میده وحرف عادی میزنن .مامانم میگف چیزخاصی نیس.تااینکه یه مدته میگه ازاین پیرمرده جدابشم.امروز توگوشیش قسمت پیامای مسدود دیدم همون پسرصاحبخونه لهش پیام داده زنم رفته شهرستان خونه خالیه بیا.نوشته بود اخرین بار همون شب بوده ک باهم بودیم هردوتشنه ایم.ازصبح دنیاروسرم اوارشده... کاش میمردم و نمیدیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برای تنهاییش میسوخت هنوزم میسوزه... کلا یه همین کثافت اشغال بوده و این پیرمرده..پیرمرده ادم خوبیه خیلیم دوسداره مامانمو.. نمیتونم درکش کنم یاحق بدم بهش. انقدی ک من وفادار دوسپسرمم تون حتی تعهدم نداره ب کسی ک شرعی شوهرشه

تنها توصیه ای میتونم بهت بدم اینه که سعی کن خودت سالم باشی میدونم شاید سخته تو این دوره زمونه ولی بازم بجای رابطه های خراب مشغول درس و تحصیل باش اگه هم شاغلی مشغول کار کردن اینا برات تجربه بشه که تو اینده بتونی مسیر درست انتخاب کنی مامانتم سرزنش نکن مطمین باش اونم دوست نداشت زندگیش اینجوری بشه

میدونید ازچی جیگرم میسوزه؟ خودش تواین دوسالی که من تورابطم اجازه نداده باهاش بیرون برم.. فقط گفته تلفنی حرف بزن..  اماخودش..خودش ب چیزی قیدوبند نداره..باورم نمیشه کسی که بابام همیشه از وقار و سنگینیش بهم میگفت تامثل اون باشم همچین مدلی شده باشه

میدونید ازچی جیگرم میسوزه؟ خودش تواین دوسالی که من تورابطم اجازه نداده باهاش بیرون برم.. فقط گفته تل ...

منبع درآمدی ندارید؟

ای کاش پاش رو توی زندگی زن دیگه ای نذاره 

یه طوری جلوش رو بگیر 

همین حرفهایی ک گفتی رو ب خودش با ملایمت بگو بلکه ب خودش بیاد

تنها توصیه ای میتونم بهت بدم اینه که سعی کن خودت سالم باشی میدونم شاید سخته تو این دوره زمونه ولی با ...

من هم درس میخونم هم شاغل بودم.. چندماه پیش برام موقه کار حادثه پیش اومد  3 تا ازانگشتای دست راستم ازبین رفتن..فعلا توخونه ام..کاش میشد برم ازپیشش..الان هم ازش دلگیرم هم عصبانی هم دلم میسوزه براش