2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد ولی من

271 بازدید | 23 پست

ما ۷ ماهه ازدواج کردیم شوهرم بچه میخاد و چون از اینور اونور شنیده که اگر زیاد بگذره و جلوگیری کنیم ممکنه بچه دار نشیم...

من خیلی بچه دوست دارم ولی از زایمان واقعا میترسم و ۲۱ سالمه

یکم راهنماییم کنین

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ولی از یه وقتی متوجه شدم پنهانی منو نگاه میکنه و زیر نظر داره و بعدش که نگاهش می کنم میبینم سریع روشو اونور میکنه . حتی یه بار هم که داشت از کنارم رد می شد بهم تنه زد . سر کلاس هم چند بار پیش اومده که به بهونه استاد برگشته و خواسته که منو نگاه کنه . یه بار هم استاد ازم درس پرسید و بالافاصله برگشت و نگاهم کرد. اکثرا نگاه هاش پنهانیه انگار می خواد من متوجه نشم . به نظرتون این الان دنبال آتو گرفتن یا نفرته یا علاقه مند شده ؟ چند روز پیش هم دوستم بهم گفت که از پشت داره به من که جلوش بودم نگاه می کرده ولی بعضی رفتارهاش واقعا ضد و نقیضه مثلا اسم من رو آخرهای لیست نوشته یا الان که نزدیک امتحانات ترم هست واقعا احساس می کنم بی خیال شده و دیگه مثل سابق نگاه و توجه نداره .به خاطر این می پرسم که چون من چند بار ضایعش کردم و یه روز از طرف همکلاسی هامون برای دوستم پیام اومده که این از دستتون عصبانیه و دنبال آتو گرفتنه و فکر میکنه مسخره ش می کنید حالا راست و دروغشو نمیدونم و الان شک کردم به رفتارهاش. ممنون میشم هر کی هر نظری داره بگه چون واقعا رفته رو مخم. می خوام بدونم هدفش بیشتر چی می تونه باشه

ببخشید وسط تایپیک اینو بیان کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ...

میشه بس کنی دیگ؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

منم تو همین سن و سال شما تجربه داشتن بچه کوچیک داشتم 

هفت ماه زندی مشترک فر نمیکنم جلوگیری طولانی محسوب بشه ها ولی اگه رفتار خودتو شوهرت اوکیه و واقعا از کنارهم بودن خیلی استفاده کردین و لذت بردین بچه بیارین چون بعد بچه دیگه اوقات عاشقانه ای نخواهید داشت 

من پشیمون نیستم هابه جاش واقعا لذت میبرم وقتی میبینمشون ولی واقعا بچه داری آسون نیست خودتون بهتر میدونین به هرحال 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚