2777
2789
عنوان

بیایین مشورت

65 بازدید | 10 پست

سلام خانما

احتیاج دارم به مشورت و همفکریتون

اگه جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین

ما خونه مستقل خودمونو داریم که پدرشوهرم بهمون داده

سه تا برادرشوهر هم دارم که پدرشوهرم به هر کدوم خونه جدا داده

برادرشوهر کوچیکمم بعد عید عروسیشه دارن خونشونو میسازن

تو شهر ما همه خونه شخصی حیاط دار خودشونو دارن یا با مادرشوهر یه جا میمونن

امشب همسرم اومد گفت بابام میگه بعد از ازدواج پسرم یه خونه حدود۳۰۰متری سه طبقه تویه جای خوب شهر برا خودمون میسازم

شماهم بیایین تو یه طبقه اش بمونین ،پیش ما باشین که تو پیری تنها نباشیم خونه رم وصیت میکنم بعد من به اسم شما باشه

خونه خودمون زمینش حدود ۱۴۰متره که حیاط داریم و ساختش حدود ۹۰متر میشه

اینجا هم با برادرشوهر بزرگم همسایه ایم که خیلی اذیتمون میکنن

اینم بگم که پدرشوهرو مادرشوهرم خیلی مهربونن  بدی ازشون ندیدم که  هیچ مثل پدر مادر خودم بهم محبت میکنن

بین بچه هاشونم فقط همسر من دلسوز پدر مادرشه

حالا موندم از الان مخالفت کنم که دیگه بعدا تو عمل انجام شده قرار نگیرم یا قبول کنم؟؟؟

همسرم که گفت هیچی نگفتم فقط گفتم حالا خیلی مونده تا اون موقع آدم هزار تا تصمیم میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقل خودت چی میگه ؟ببین اگربااونازندگی کنی همه چیت جداهستش اره بکنیدهم اون خونه رو داشته باشید هم این ...

اگه بریم پیش اونا همه چیمون جدا میشه فقط تو یه خونه میشیم یه طبقه اونا یه طبقه ما

خرید و پخت و پز هر کس ماله خودشو انجام میده و هرکس کارای خودشو میکنه

و اینکه اگه بریم پیش اونا خونه ای که الان داریم فروخته میشه😢

اگه بریم پیش اونا همه چیمون جدا میشه فقط تو یه خونه میشیم یه طبقه اونا یه طبقه ماخرید و پخت و پز هر ...

این خوبه که همه چی جداعه ولی من درصورتی میگم که این خونتونگه دارین درآینده یه سرمایه ای داشته باشین اینجوری فایده ای نداره ازطرفی هم به هرسه تابرادرشوهره نمی‌ذارن خونه رو کامل به اسم همسرتون بزنه من میگم شاید حرفی زده پدرشوهرتون که نظرشماروجلب کنه اگه اینطوریه نه نروخونه روهم نفروش اینجوری بهتره

این خوبه که همه چی جداعه ولی من درصورتی میگم که این خونتونگه دارین درآینده یه سرمایه ای داشته باشین ...

اتفاقا همین که شنیدم تو دلم گفتم چه خوب این خونمون هس دیگه سرجاشه بعدا تو آینده پسرم ازدواج کنه میاد اینجا حالا پسرم ۱۰ساله شه ها😅

ولی همسرم گفت اینجا رو هم میفروشن

به نظرت شرط بزارم؟بگم اگه این خونه سرجاش میمونه قبول میکنم بیام؟

اتفاقا همین که شنیدم تو دلم گفتم چه خوب این خونمون هس دیگه سرجاشه بعدا تو آینده پسرم ازدواج کنه میاد ...

درسته سن پسرتون کمه ولی خب به هرحال بزرگ میشه هزینه تحصیل و هزاران مخارج دیگه داره وحتی تعداد بچه هاتونم بیشتر میشه شاید چندسال دیگه دعواراه بیفته وپدرشوهرتون خونه رونزنه به اسم شما بعدش میخوای بری خونه مستاجری؟عزیزم همه اینااحتماله همیشه به اون یک درصده فکرکن اره حتماشرط بذاراگرشوهرت حرف گوش کنه چه بهترواگرنه اگردیدی توزندگی هیچی براش مهم نیست وبه آینده فکرنمیکنه نه اصلانرو بذارپسرای دیگه برن ربطی به دلسوزی نداره پدرومادراوناهم هستن اینم درنظربگیرالان بری باهاشون زندگی کنی پس فردازمین گیربشن همه چیزش با شماست عروس های دیگه میگن به ما ربطی نداره خونه روتوببری مازحمتشونوبکشیم

درسته سن پسرتون کمه ولی خب به هرحال بزرگ میشه هزینه تحصیل و هزاران مخارج دیگه داره وحتی تعداد بچه ها ...

بله دقیقا درست میگین

اگه با جدیت درموردش حرف زدن منم شرطامو میزارم اگه قبول کردن میرم وگرنه قبول نمیکنم

خیلی ممنون❤️🥰