2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐بنده یک شیرازی ام ولی نه چنین کسی میشناسم و نه عقیده دارم تنها کسی که میشناسم یه نفره اونم خداست میسپارم به همون خدا☝ چون هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست ...

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

حالا چی شده؟

خیلی با شوهرم بحثمون میشه.تصلا سر مسائل خیلی خیلی پیش پا افتاده.که همه باورشون نمیشه میکشه به این دعواهای بزرگ.همیشه همیشه هم روزهای جمعه.خانواده شوهرمم خیلی تو این چیزان.اصلا خودمم اعتقاد ندارم.ولی از اونوریا خیلی تو اینکاران و دشمن و حسودم بینشون زیاد دارم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ای بابا خداروشکر زود فهمیدی تو این کاران برا من که میگفتن نه ما اصلا اعتقاااااااااااد نداریم گناهه بعد تا بچشون تو خواب ی لبخند میزد میرن براش دعا میگیرن منم بلاها کشیدم  و میکشم ولی خودتو درگیرش نکن چون آدم کار بلد پیدا نمیشه مدام 4 قل بخون و فوت بزن خودتونو ی تابلو 4قل بزن بالا تختت خوب خونتو بگرد اگه چیزی چیدا کردی از ی روحانی کمک بگیر

عزیزم منم شيرازيم ولی بنظرم فقط ازخدابخاه خودش دستش بالای دستاس

گاهی اوقات واقعا ی جادوها و دعاهایی هست ولی خدا بخواد همش باطله هیچی ازشون در نمیاد فقطباید آدم از خدا بخواد همچین آدمایی رسوا بشن