2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم ماشین برونم🥲😭

183 بازدید | 27 پست

من تا به حال اصلاااا پشت فرمون ننشستم 

امروزم چهارمین جلسه اموزشم بود 

کم کم تازه دارم یاد میگیرم ولی بعضی وقتا بعضی نقاط یادم میره از یه طرف استاد سرم داد میزنه از یه طرفم مامانم میگه حواست نیس😭

آپم مگه چهار روز یک ساعت ماشین برونه استاد ماشینبازی میشه؟؟ از من انتظار دارن مثل کسایی که راننده ۱۰ساله هستن ماشین برونم 

خیلی نا امید شدم با چه شور و اشتیاقی رفتم که مثلا ماشین یاد بگیرم ولی الان اشتیاقم کور شده 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری...مربی تو نمیتونی عوض کنی؟

نمیدونم😭

استاد یه چیزیو یبار میگه بعد انتظار داره اونو به نحو احسنت انجام بدم اونم حق داره میخاد یاد بگیرم ولی اخه با تمرین تکرار زیاد ادم ماهر میشه دیکه

مربی وظیفه شه با حوصله یادت بده پولشو میگیرهغلط کرده داد بزنه . بزن تو دهنش

🥲🥲🥲

میگه هزار بار گفتم کلاجو تا تح بگیر 

من تا تح میگیرم 

خلاصهههه من اول راهم صفر کیلومترم حالا بعضی وقتا تا تح نمیگیرم اونم از سر نادونیمه خب چیکار کنم

همه چی رو که یادت میده ،برو تو خونه یادداشت کن و هی اونو با خودت تکرار کن ...اگه خودتون هم ماشین دارید ،تپ جای خلوت با بابات یا کسی تمرین کن ..خیلی تاثیر داره.

مربی من خودش تو دفترم یادداشت میکرد همه چی رو بعد عملی یادم میداد 

بعضی وقتا اصلا به کل یادم میره کلاجو بگیرم یا کلاجو نصفه میگیرم اونم سرم داد میزنه بقیه ی هنرجو هارو ...

عوضش کنن برو به مدیر اموزشگاه بگو

امکان ندارههه

برای این بهشت اجباری🕊برای ایرانم...

2790
2778
2791
2779
2792