2777
2789
عنوان

گرگرفتگی هفته 28

491 بازدید | 17 پست

سلام دوستای نی نی سایتی

دیروز 3 تا آمپول بتامتازون برای تشکیل ریه های نی نی زدم.امروزم باید سه تای دیگه بزنم.بعد از دیشب تنگی نفس شدم.الانم یه ساعته کف دستام میخاره وداغ شده پاهام آتیش گرفته.مرتب دارم آب خنک میخورم و تو این سرما دستا و پاهامو با آب خنک میشورم.پنجره رو هم وا کردم.کسی بوده تو شرایط من باشه؟فشارمو گرفتم نرمال بود.ولی قندم یه کم رفته بالا که میگن از عوارض آمپولاست.تپش قلب هم دارم.ضربان قلبم 105 بود

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا تکونهای بچت هم کم میشه نگران نباش. منم همینجور میشدم البته نه به این شدت. اما خیلی خوابالود ...

تکوناش بد نیست.یعنی دراون حدی که بترسم و شنیده بودم خیلی کم میشه نشد.آره منم بشدت خوابم میاد از بعد آمپولا.شما تو چه هفته ای تزریق کردین؟

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
منم هفته26 بدنم خیلی گر میگیره و نفس تنگی دارم  بهتره به دکترت بگی

حالا باز خوبه زمستونه

آره سری بعد رفتم بهش میگم حتما

حالا باز خوبه زمستونه آره سری بعد رفتم بهش میگم حتما

عزیزم از کجا فهمیدی ریسک زایمان زودرس داری؟من خیلی از این قضیه میترسم 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
عزیزم از کجا فهمیدی ریسک زایمان زودرس داری؟من خیلی از این قضیه میترسم 

من سابقه یه زایمان زودرس دارم تو 25 هفته.سر این یکی سرکلاژ شدم ولی دوباره یه کم دهانه رحمم باز شد ماه پیش.دیگه دکتر استراحت مطلق داد.نگران نباش.زایمان زودرس علائم زیادی داره

هفته 28 کتر واسم نوشت من دو دل بودم. اخرش هفته 30 زدم. ولی بعدش که خیالم راحت شد دیگه استراحت نکردم ...

من هفته 30 هم باید بزنم و هفته 32.ولی 34 هفته به بعد دیگه نیاز نیست

من سابقه یه زایمان زودرس دارم تو 25 هفته.سر این یکی سرکلاژ شدم ولی دوباره یه کم دهانه رحمم باز شد ما ...

میشه بگی علائمش چیه؟انوقت نی نیت که 25 هفته دنیا اومد چطور شد؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
میشه بگی علائمش چیه؟انوقت نی نیت که 25 هفته دنیا اومد چطور شد؟

بچه زیر 28 هفته به ندرت میمونه عزیزم.متاسفانه دخترمو از دست دادم😧

علائمش درد شدید زیر دلم بود از 18 هفته مینشستم دیگه نمیتونستم پا شم.لکه بینی از هفته 25.کوتاه شدن سرویکسم.دکترم هم زیاد جالب نبود.