بچه ها حالم خیلی بده با پس اندازم برای. پدرم کادو خوب خریدم چقدر خوشحال بودم و ذوق داشتم رفتم براش کیک خریدم چقدر ذوق داشتم سه تومن پس اندازم رو دادم برای خوشحالی بابام .پدر بزرگ و مادر بزرگم هم دعوت کردم همه چی خوب بود داشتم عکس میگرفتم به بابام گفت قشنگ نگاه کن بخند چند تا عکس جور وا جور خواستم بگیرم یهویی داد زد زر نزن دهنتو ببند تو نمیتونی عکس بگیره مریم ( مامانم )بیا عکس بگیر ابن حالیش نمیشه منم دلم شکست زدم زیر گریه تا آخر گریه کردم الان هم دارم با گریه تایپ میکنم بچه ها دعا کنید ازدواج کنم شوهرم باهام خوب باشه پارسالم براش ی چیزی خریدم دلم رو شکست
من از اینجا ک خوندم عزیزم دلم شکست کاملا درکتون میکنم
فدای سرت
به این فکر کن که شاید از جایی عصبانی بوده
و اگر دیدی اینطوره دیگ شما هم براشون کاری نکن
رفتار ایشون بد بوده باید درست رفتار میکرد حق بهت میدم❤️
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.