2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاپیک قبلیم ببین🥺😭

هوووم قوربونت برم رفتم خوندم ،متاسفانه مامان باباها یادشون میره مهم ترین کاری که دارن تو این جهان عشق ورزیدن به بچه هاشون اونم چی دختر که برگ گل،ناز ،لطیف،عیبی نداره جانم ،عزیزم ،پس با تلاش بیشتری درس بخون که بری بالاتر ،راحت بشی،این مشکل رو ،این سختی و نا اگاهی مادرت رو پدرت رو بکن یه پله قدم بزار روش که بری بالاتر،چون اگه اینکارو نکنی اوضاع متاسفانه بدترم میشه قوربون تو بشم من،ولی این روزها یادت بمونه که بعدا که خودت مادر شدی واست باشه بچه هاتو درک کنی،احترامشون کنی،نا اگاهی ،بی تجربگی،اشتباه مادرت و پدرتم ببخش عزیز من 

حالا باید خودت قوربون خودت بری ،مراقب خودت باشی،اره عزیزم  این روزها میگذره و مهم ترین کار الان و این روزهات درس،میفهمم که دست تنهایی،دل گرفته ایی،اما بنداز پشتت و بیشتر بخون که کمتر اذیت بشی

هوووم قوربونت برم رفتم خوندم ،متاسفانه مامان باباها یادشون میره مهم ترین کاری که دارن تو این جهان عش ...

با حرفاتون حالم بهتر میشه امشب واقعا حالم خرابه خییلی الان با گریه دارم تایپ میکنم چند روز پشن سرهم درس نخوندم خیلی نا امید شدم همش دلم میخواد بمیرم راحت شم چند باری اقدام خودکشی کردم نتیجه نداد 😭 

دعا کن برام امسال قبول شم برم راحت شم از دستشون😔

به امید ارزو های قشنگمممم

با حرفاتون حالم بهتر میشه امشب واقعا حالم خرابه خییلی الان با گریه دارم تایپ میکنم چند روز پشن سرهم ...

عزیز دلم ،با مردن تو و درس نخوندن تو هیچی درست نمیشه که ،هرچقدر تونستی بخون ،نا امید نشو،نگو وای امروز که تا الان هیچی نخوندم روزم هدر رفت ،اصلا اینجوری نیست ،از هرموقع روز بخونی جلو ضرر رو گرفتنه و منفعته،پس هرچی خوندی خداروشکر کن و نا امید نشو عزیزم ،ان شالله قبول میشی ،رحت میشی،همش به راحت شدنت فکر کن و حتی یک ربع بخون ده دقیقه استراحت کن ولی بخون