2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس برا یادگاری تو جیبت نگه داشتی؟ به هر حال اگه حس حالت تهوع و سرگیجه داری بهت تبریک میگم مادر شدی

شما دیوونه اید من گذاشتم توجیبم ک بعد بندازم یادم رفته تاالان وقتی یکی اینجامشکلشومیگه ازتون مشورت میخواد ن طعنه و استهزا

شما دیوونه اید من گذاشتم توجیبم ک بعد بندازم یادم رفته تاالان وقتی یکی اینجامشکلشومیگه ازتون مشورت م ...

دیوونه تویی که هیچی نمیفهمی از بارداری و روش های باردار شدن. وقتی گوشی میدن دست بچه ۱۲ ساله کنجکاو که تازه درباره باردار شدن شنیده نتیجش میشه این تاپیکا!

دیوونه تویی که هیچی نمیفهمی از بارداری و روش های باردار شدن. وقتی گوشی میدن دست بچه ۱۲ ساله کنجکاو ک ...

منم نوشتم که شماروشاشوبهم بگی درضمن من بالای ۲۰ام ۱۲سالم نیست

منم نوشتم که شماروشاشوبهم بگی درضمن من بالای ۲۰ام ۱۲سالم نیست

واقعا توقع داری بگی ی دستمال نجس توی جیبت بوده و الان بارداری و ما بهت نخندیم؟ خب مشخصه این تاپیک شوخیه وگرنه همه میدونن حتی اگه اسپرم کامل داخل رحم ریخته بشه فقط ۳۰ درصد شانس بارداری وجود داره!

چراشوخی کنم مگ نمیگن ی روش هست ازراه غیرمستقیم خارج رحمی

چند سااااالتههههههه

خارج رحمی یعنی این؟؟؟؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫