2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش فکر نکن  اصلا واسه چی انرژی های منفی این قضیه رو میخوای جذب کنی؟

اخه ازدهفته 7 خونریزی داشتم میگفتن واسه هماتومه ولی الان 1هفتس خونریزی زیاد و دفع لخته دارم بدون درد فردا انومالی دارم دلشوره بدی دارم 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
توقف حرکات جنین در شکم مادر حرکتی حس نمیکنه صدای قلبش هم شنیده نمیشه

من هفته 17حرکتی حس نمیکنم از هفته 7خونریزی دارم ولی 1هفتس خونریزیم زیاده لخته هم دفع میکنم فردا سونو انومالی دارم دلم شور میزنه

من هفته 17حرکتی حس نمیکنم از هفته 7خونریزی دارم ولی 1هفتس خونریزیم زیاده لخته هم دفع میکنم فردا سونو ...

نگران نباش عزیزم .

فردا سونو انجام میدی و انشالله همه چی خوبه

برای خونریزی بهت چی دادن.  دکترت چی گفته؟ سونوی قبلیت کی بوده؟ خوب بوده؟

من هفته 17حرکتی حس نمیکنم از هفته 7خونریزی دارم ولی 1هفتس خونریزیم زیاده لخته هم دفع میکنم فردا سونو ...

تو این یک هفته دکتر نرفتی؟

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
نگران نباش عزیزم . فردا سونو انجام میدی و انشالله همه چی خوبه برای خونریزی بهت چی دادن.  دکتر ...

شیاف سیکلوژست میگن بخاطر پولیپه،، سونوی قبلم حدود 10روز پیش بود قبل از خونریزیه شدید و دفع  لخته که خوب بود،، دعا کنین واسم عزیزم

نه به دکترم گفتم گفت برو سونو انومالی جوابو بیار

ان شا الله که به خیر میگذره و نی نیترمیاد بغلت

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
عزیزم امروز رفتی سونو بیا لطفا اینجا خبر بده بهمون برات دعا میکنم همه چی خوب باشه

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی، خداروشکر بچه خوب بود ولی جفتم خیلی پایین بود هماتوم داشتم و طول سرویکس 30 شده که اگر 1دونه دیگه پایین بیاد خطرناکه