2777
2789
عنوان

روز مرد

70 بازدید | 13 پست

من بدبخت ۲۹ سالگی عقد کردم ۳۰ سالگی جدا شدم 

هم دیر هم واقعا غم انگیز

چندماهه جدا شدم پدرم در اومده حالام برام هیچ چیزی معنی نداره فقط میدونم هرگز ازدواج دائم نخواهم کردهرگزرزز دیگه ل زندگیو وجودمو به صورت همیشگی در اختیارکسی نمیذارم که بخواد با زندگی و احساساتم بازی کنه. مردا بی لیاقت شدن . من دیگه هرگز روز مردو به هیچ کسی تبریک نمیگم از همشون بدم میاد حتی بابام که سخت ترین روزام منو ول کرد

بقیه میتونن هر حسی به مردا داشته باشن اما من بارها و بارها این حسو داشتم تو زندگی من مردا فقط،دشمنن فقط فقط فقط

روز مردو به نظرم فقط،به شهدا میشه تبریک گفت 

دیر فهمیدیم عزیزولی فهمیدیم

دقیقا💔💔💔💔نه تنها دلم شکسته بلکه روحمم شکسته

چطور یه موجودی به اسم مادرشوهر هست . اصن باشه. چطور اون میتونه ذهن یه مردو خراب کنه. اصن بتونه. یه مرد انقدر سست عنصره که پا حرفش نمیمونه . چطور زن انقدر سست نیست. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا💔💔💔💔نه تنها دلم شکسته بلکه روحمم شکستهچطور یه موجودی به اسم مادرشوهر هست . اصن باشه. چطور ا ...

عزیزم مردا هورمون های خراب دارن

منطقی نیستن 

بی رحم ان

تکامل نیافته ان

فرهنگمون هم انقدر غلطه که مادر شوهر ها انگار توی جنگ ان با عروس

من جدا نشدم ولی دیگه اخرای زندگیمه

خواهرام هم از دست مادر شوهراشون خسته شدن

یکی از یکی عفریته تر

الان ازادی کار کن برا خودت زندگی خوب بساز 

عزیزم مردا هورمون های خراب دارنمنطقی نیستن بی رحم انتکامل نیافته انفرهنگمون هم انقدر غلطه که مادر شو ...

من از بس بد مرد ایرانی شنیده بودم پدرمو دیده بودم، اومدم خارج برا تحصیل  شوهرم  خارجب بود اصلا مسلمون نبود، با من مسلمون شد، نه پا دینش موند نه عشقش و مادر خرابش متاسفانه خراب کرد انقدر بدگویی کرد  . تازه بچه هم نبود ۳۷ سالش بود . آخه آدم غم دلشو به کجا ببره

مردا هم با ما خانما ازدواج میکنن مرد میشن ما براشون بچه میاریم پدر میشن ،پس باز روز خودمون مبارک

وای دقیقا😭😭😭😭گفتم الان یه عالمه میان تو تاپیک فوشم میدن.ممنونم از درک و شعور بالات

خیلی ناراحتم خیلی 

حتی نمیتونم و امکانات و عقیده ی دختر خراب بودنو ندارم که اگه کاری هست در توانم نیست از مردا فقط کمک بگیرم

برا همین رو دوش خودم هزار تا بار گذاشتم

وقتی میبینم خرابا انقدر در حال شادی و موفقیتن اصن مبگم فقططططط کاش،زود تر بمیرم تموم شه . صبرم تموم شدا از این تموم شدنایی که مدام یه مدت قلبت تپش داشته باشه و آروم نگیری با هییییچ چی آروم نگیری

چرا فوش بدیم ، دورو برمون پره از مردای بی لیاقت...

خیلی ناراحتم خیلی 

حتی نمیتونم و امکانات و عقیده ی دختر خراب بودنو ندارم که اگه کاری هست در توانم نیست از مردا فقط کمک بگیرم

برا همین رو دوش خودم هزار تا بار گذاشتم

وقتی میبینم خرابا انقدر در حال شادی و موفقیتن اصن مبگم فقططططط کاش،زود تر بمیرم تموم شه . صبرم تموم شدا از این تموم شدنایی که مدام یه مدت قلبت تپش داشته باشه و آروم نگیری با هییییچ چی آروم نگیری

خیلی ناراحتم خیلی حتی نمیتونم و امکانات و عقیده ی دختر خراب بودنو ندارم که اگه کاری هست در توانم نیس ...

درکت میکنم عزیزم ،یاد بگیر بی خیال باشی. بخدا با فکرو خیال هیچی درست نمیشه. من که دیگه زدم به بی خیالی و اهمیت ندادن به چیزی...

من فقط میتوام بمیرم اصلا با هیچ چیز دنیا نتونستم سازگار شم . مشکل اینجاست که دیگه انگار تو محیط من

من فقط،عقیده دارم و این  یعنی نامردی 

اصن میگم من برا خدا میکنم توقعشم از خدا دارم

ممنونم 

ولی سرعت کمک رسیدن به اونا سرعت نوره برا من لاکپشته

خب من پبامبرو امام و مومنبن نیستم نمیخوامم باشم

من یه پبروی کاملا معمولیم اصلا نباید اینطور میسد 

حداقل سهم من باید یه آدم ساده بی غل قش با تونه زندگی و تیپ معمولی میشد  همین تازه من چیز زیادیم نمیخواستم

احمقانس

یا بکش یا دانه ده یا از قفس آزاد کن

من نمیخوان تو قفس بمونم