2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

120 بازدید | 9 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

من ۱۷ سالمه و چهار ماهه پریود نشدم

تابستون رفتم دکتر سه ماه پروژسترون خوردم ولی دیگه نشدم نمیخوان دکتر برم چون میگن باید رژیم بگیری لاغر بشی منم کنکوری هستم اعصاب اینا ندارم حتی حال درس خوندنم ندارم  نمیتونم رژیم بگیرم و ورزش کنم

روشی هست چکار باید کنم  سونوگرافی اینا همچی تابستون دادم مشکلی نبود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا تنبلی تخمدان داری 

منم داشتم و پریودم عقب میوفتاد ولی نهایت یه ماه نمی‌شدم ماه بعد میشدم به منم گفتن باید وزن کم کنی ، ببین حتما برو دکتر شاید کیست داشته باشی 

دیگه هر روز چای سبز بخور خیلی خوبه و لاغر هم می‌کنه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
منم سه ماه فک میکنم الان که مریض شم😂😂

دقیقا  من پارسال سر امتحان نهایی ها دو ماه خونریزی داشتم و هیچی دیگه اون که بر باد رفت سر کنکورم  همین شه که هیج

احتمالا تنبلی تخمدان داری منم داشتم و پریودم عقب میوفتاد ولی نهایت یه ماه نمی‌شدم ماه بعد میشدم به م ...

بله درسته گفت تنبلی تخمدان که ماشالله درمانم نداره شونو اینا همه چی دادم کیس نبود نمیدونم شاید تاره شده باشه

بله درسته گفت تنبلی تخمدان که ماشالله درمانم نداره شونو اینا همه چی دادم کیس نبود نمیدونم شاید تاره ...

منم مشابه تو بودم دکتر بهم یکم کیست دارم ولی چیز خاصی نیست 

دمنوش رازیانه زیاد بخور با چای سبز 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

منم مجردی مثل شما بودم. حتما پیش یه متخصص زنان عالی برو و درمان کن یا حداقل کنترل کن تنبلی تخمدانو. من نمیدونستم نرفتم الان هزارتا درگیری دارم. نمونه اش تو بچه دار شدن مشکل پیش میاد. پیاده روی کن اگر میتونی بهترین ورزشه براش. تنبلی هم افتشه. کنکور داری درست ولی روزی نیم ساعت وقت میخواد که قطعا اگر بخوای میتونی. ولی حتما دکترو برو ازمایش و سونو بده