2777
2789

زایمان کردددددد

سه چهارتا اورد

اخریشم دیشب ساعت سه و ده دقیقه صبح بعداز کلی ناله بلاخره صدای بچش شنیدیم

عینننهووو مادرشون سر و صدا گرنننن و غرغرو😂😂😂😂 دریغ از ی ذره شباهت به باباشون دُم کلفت

این اواخرم مامانشون با باباشون دعوا میگرفت به علت درد داشتن هی میزدش دُم کلفت ام بنده خدا سرشو انداخته بود پایین هیچی به مامانشون نمیگفت😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

وااااای الان سه تاییییی بچه های تازه متولد شده گروه سرود تشکیل دادن میووووو میووووو کل محله رو سرشون گذاشتن😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ننه 

ننه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

مبارکهحالا این همه کتک خورد روز پدر براش چی خریدن

هیچی خواهر دریغ از ی جوراب بنده خدا اصلا این طرف نمیاد بعدا میگن چرا گربه های نر بی وفان بابا زنش اینو زد بنده خدارو طرد کرد😂😂😂😂😂😂

ننه ننه

😂😂😂😂

هیچی خواهر دریغ از ی جوراب بنده خدا اصلا این طرف نمیاد بعدا میگن چرا گربه های نر بی وفان بابا زنش ای ...

امان از بی وفایی اولاد 😹😹

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
قدمهای نو رسیده مبارککک😇بچه گربه های ما دقیقا شبیه باباشونن😃

مرسیییییییییییی

ی گربه سیاه ام هست تماما فضول

هی تو کار این زن و شوهر دخالت میکنن

من نمیفهمم این وسط چه افکار شومی داره😂😂😂😂

وااااای الان سه تاییییی بچه های تازه متولد شده گروه سرود تشکیل دادن میووووو میووووو کل محله رو سرشون ...

آییی ننه 😂😂😂

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

😂😂😂😂

دلم برا ماده جماعت میسوزه چه حیوون چه آدم همیشه درد میکشن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

امان از بی وفایی اولاد 😹😹

اخخخخخ بسوزه پدر پدرسوختگی😂😂😂😂😂😂😂😂

دلم برا ماده جماعت میسوزه چه حیوون چه آدم همیشه درد میکشن

همیشه هم درد میکشیم هم شوهرمون میزنیم😂😂😂😂😂😂