2777
2789
عنوان

مصونیت نوزاد د

276 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

آیا واقعا بچه ها تا شش ماه از مریضی مصونیت دارند ؟ دختر من دوماهشه شیر خودم و میخوره منم آنفولانزا بدی گرفتم همش تب و لرز داشتم ،دکتر گفت شاید بچه بگیره منم مرتب دستام و می شورم و ماسک میزنم ولی می ترسم دکتر من و ترسوند شما تجربه ای ندارید؟ چقدر احتمال داره بگیره ؟

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........

منم سرما خوردم وقت نوزادیه پسرم همش میترسیدم ولی چون شیر خودت سرشار از انتی بیوتیکه نترس.

تازه میگن احتمال انتقال ویروس از بچه به مادر خیلی بیشتره!ینی اون مریض باشه شما زودتر ازش میگیری

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه که رعایت میکنی همینجور ادامه بده.

پیاز قاچ کن بزار اطرافت تا ویروسا رو بخودش بگیره

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

نه بابا بچه ها خیلی حساس ترن

فقط اگه خودت شیر میدی از تو نمی گیره

من از دکتر بچم شنیدم گفت شیر مادر انتی بادی مریضیشو تولید می کنه

برای همینم بچه تا وقتی فقط شیر مادرش رو می خوره مریضی های مادر بهش منتقل نمی شه

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
منم سرما خوردم وقت نوزادیه پسرم همش میترسیدم ولی چون شیر خودت سرشار از انتی بیوتیکه نترس. تازه میگن ...

بله شنیدم خیلی ممنونم 

سلام منم تا شش ماه که بچم شیر خودم رو فقط میخورد واقعا اصلا سرما نخورد ولی شما باز هم خیلی رعایت کن، ...

ممنونم فکر‌کنم احتمالش خیلی کم باشه

من که بچم سه ماهش بود سرماخوردگی خیلی بدی ازم گرفت،۴۰ روز پدرمو دراورد

اخی طفلی

نه بابا بچه ها خیلی حساس ترن فقط اگه خودت شیر میدی از تو نمی گیره من از دکتر بچم شنیدم گفت شیر ماد ...

وای خداروشکر آخه پزشک عمومی رفتم به نظرم اومد اصلا درست هم معاینه نکرد . ممنونم 

من که بچم سه ماهش بود سرماخوردگی خیلی بدی ازم گرفت،۴۰ روز پدرمو دراورد

آخی اونم شیر خودتون و می خورد ؟

بچه ها تا شش ماهگی از بدن مادر مصونیت با خودشون آوردن و هر آنتی بادی مادر داره بچه هم داره ولی اگر یه ویروس یا باکتری رو قبلا مادر نگرفته و آنتی بادیش تو بدنش تولید نشده باشه پس بچه هم نداره اون آنتی بادی رو 

از شش ماهگی بچه اون آنتی بادی هاشو از دست میده و بدن خودش کم کم سیستم ایمنیش قوی میشه تا یکسالگی که یه پیشرفت چشمگیر تو سیستم ایمنیش ایجاد میشه برای همین شش ماهگی تا یکسالگی به شدت بچه در مقابل ویروس ضعیفه 

آره تا ۶ ماه فقط شیر خودمو خورد،منم فکر میکردم مصونیت داره و نمیگیره

آخی چقدر سخت من خودم رعایت کردم مرتب دست و سینه ام می‌شورم ماسک هم می زنم تا ازم نگیره فکر‌کنم سه روز از مدت شروع مریضیم می گذره اگر که بعد سه روز علایم بیماری و نداشته باشه یعنی نگرفته دیگه !

آخی چقدر سخت من خودم رعایت کردم مرتب دست و سینه ام می‌شورم ماسک هم می زنم تا ازم نگیره فکر‌کنم سه رو ...

بچه ی من بعد ۴ روز گرفت،ایشالا که نی نیت طوریش نمیشه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه